EKREMMMMM Hectopat Katılım 7 Temmuz 2021 Mesajlar 186 Yer AMD FABRİKASI Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ocak 2022 #1 Bilgisayarıma giren virüs sonrası EXE açamamaya başladım. Sorunun çözümü nedir?
A acv Gigapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 31 Temmuz 2015 Mesajlar 7.605 Makaleler 1 Çözümler 74 Yer Sehit Muhtar/Zambak Sok./Gumus Gerdan Apt./Beyoglu 4 Ocak 2022 #2 Hiçbir .exe dosyasını açamıyorsanız Ağ ile Güvenli Mod'a girip şu raporu paylaşın: Rehber: Farbar Recovery Scan ile Rapor Hazırlama | Technopat Sosyal Artı 0 Eksi
Hiçbir .exe dosyasını açamıyorsanız Ağ ile Güvenli Mod'a girip şu raporu paylaşın: Rehber: Farbar Recovery Scan ile Rapor Hazırlama | Technopat Sosyal
KS KS EKREMMMMM Hectopat Katılım 7 Temmuz 2021 Mesajlar 186 Yer AMD FABRİKASI Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ocak 2022 #3 acv dedi: Hiçbir .exe dosyasını açamıyorsanız Ağ ile Güvenli Mod'da şu raporu paylaşın: Rehber: Farbar Recovery Scan ile Rapor Hazırlama | Technopat Sosyal Genişletmek için tıkla... Hiçibir exe dosyası açılmıyor ve şu hatayı veriyor Artı 0 Eksi
acv dedi: Hiçbir .exe dosyasını açamıyorsanız Ağ ile Güvenli Mod'da şu raporu paylaşın: Rehber: Farbar Recovery Scan ile Rapor Hazırlama | Technopat Sosyal Genişletmek için tıkla... Hiçibir exe dosyası açılmıyor ve şu hatayı veriyor
GG PLAYER Hectopat Katılım 24 Şubat 2021 Mesajlar 459 Çözümler 4 4 Ocak 2022 #4 Windows 11'de exe dosyaları açılmıyor Buna bir bakar mısınız? Artı 0 Eksi
KS KS EKREMMMMM Hectopat Katılım 7 Temmuz 2021 Mesajlar 186 Yer AMD FABRİKASI Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ocak 2022 #5 GG PLAYER dedi: Windows 11'de exe dosyaları açılmıyor Buna bir bakar mısınız? Genişletmek için tıkla... O konuyuda ben açmıştım ama çözüm olmadı regedit i temizledim yine düzelmedi ayrıca SFC /scannow %18 de hata veriyor. Artı 0 Eksi
GG PLAYER dedi: Windows 11'de exe dosyaları açılmıyor Buna bir bakar mısınız? Genişletmek için tıkla... O konuyuda ben açmıştım ama çözüm olmadı regedit i temizledim yine düzelmedi ayrıca SFC /scannow %18 de hata veriyor.
A acv Gigapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 31 Temmuz 2015 Mesajlar 7.605 Makaleler 1 Çözümler 74 Yer Sehit Muhtar/Zambak Sok./Gumus Gerdan Apt./Beyoglu 4 Ocak 2022 #6 EKREMMMMM dedi: Hiçibir exe dosyası açılmıyor ve şu hatayı veriyor Eki Görüntüle 1261152 Genişletmek için tıkla... Tamam, o zaman dediğimi yapabilirsiniz. Artı 0 Eksi
EKREMMMMM dedi: Hiçibir exe dosyası açılmıyor ve şu hatayı veriyor Eki Görüntüle 1261152 Genişletmek için tıkla... Tamam, o zaman dediğimi yapabilirsiniz.
KS KS EKREMMMMM Hectopat Katılım 7 Temmuz 2021 Mesajlar 186 Yer AMD FABRİKASI Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ocak 2022 #7 acv dedi: Tamam, o zaman dediğimi yapabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Deniyorum. Artı 0 Eksi