Çözüldü Windows 11 explorer.exe gidip geliyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Roxox

Hectopat
Katılım
4 Şubat 2020
Mesajlar
44
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba. Dün akşam Windows Insider üzerinden Windows 11'i kurdum. Bilgisayarımı 2 3 saate yakın kullandım fakat birden ekran gidip gelmeye başladı. Görev yöneticisini zar zor açıp explorer.exe'yi kapattım ve yeniden çalıştırmayı denedim. Fakat explorer.exe'yi yeniden çalıştırdığımda sorun devam ediyordu. Bilgisayarımı güvenli modda tekrar açtım ve karşıma şu şekilde bir diyalog box çıktı: "Exception processing message 0xc0000005 - unexpected parameters" ve pencerenin başlığında da explorer.exe yazıyor. Pencereyi kapattığımda anında bir daha açılıyor. Bu sorunu nasıl düzeltebilirim?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Genellikle laptoplarda şarj %100 dolu olduğunda bu hatayı yapıyor. Cihazınızın şarj kablosunu çıkartın ve şarjın %99'a düşmesini bekleyin masaüstü düzelecektir. Sonra ayarlara girip dili İngilizce yapın.
Pil %100 olunca ingilizcesinde bir uyarı veriyor mu bakacağım. Türkçe karşılığı olmadığı için sorun yaşanıyor olabilir. Normalde İngilizce dil ekli de değil. Onu ekleyip öncelik Türkçe olacak şekilde de deneyeceğim. En sonunda msdnden yapacağınız işin diye yazacağım :)
 
Merhabalar, konuyu hortlattım ama aynı sorunu şuan ben de yaşıyorum. Pil ile ilgili yazanları denedim, fakat sorun çözülmedi. Ayarlara göremediğim için de ekstra hiçbir işlem yapamıyorum. Başka bir çözüm yolu var mıdır?
 

Geri
Yukarı