Windows 11 fare imlecinde sürekli yuvarlak dönüyor

YILDIZ_53

Kilopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
7500f, gigabyte 4060 8gb, crucial 2x16 4800mhz ,
Meslek
No Meslek
Windows 11 işletim sistemi arada bir fare imlecinin yanında yuvarlak dönüp duruyor. Ne yaptığını nasıl bulabilirim?

Windows 11 işletim sistemi arada bir fare imlecinin yanında yuvarlak dönüp duruyor. Ne yaptığını nasıl bulabilirim?
Bahsettiğiniz durum olduğu sırada CTRL + Shift + ESC yapıp Görev Yöneticisi'nden bakabilirsiniz. Veya Görev Yöneticisini direkt TopMost yapıp sürekli analiz edebilirsiniz. Onun yanı sıra, açılışta oluyorsa çalışan görevler/hizmetlerden oluyordur. Diskiniz HDD ise de normal karşılanabilir.

M.2 SSD var şu AMD yazan ne işe yarıyor sadece işlemcim AMD onu silsem.

Adsız.jpg

Bir şey olur mu?

Arka planda güncelleme yapıyor muhtemelen Microsoft Store'yi aç güncellemeleri denetle Windows Update'yi aç denetle aynı şey başıma gelmişti bir programı sürekli olarak güncellemeye çalışıyordu.

M.2 SSD var şu AMD yazan ne işe yarıyor sadece işlemcim AMD onu silsem.

Eki Görüntüle 2559332

Bir şey olur mu?
Görselde gösterdiğiniz uygulama işlemcinizle alakalı ise karışmayın. Zaten kullanım değerlerinde bir şey görünmüyor. Eğer sadece bilgisayar açılırken veya bir güncelleme oluyorken, oluyorsa sorun yok.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı