Windows 11 final sürümünde ciddi performans farkları olur mu?

Yaşamıyorum diyenler yalan söylüyordur ya da fazla kullanmıyorlar. İlk çıktığından belli kullanıyorum özellikle son güncellemelerden sonra oyun içinde PC'nin donuyor gibi hareket edince bir sıkıntı olduğunu anladım. Bu olay 1 saniyelik bir şeydi ama kafama takıldı. Olay görüntüleyicisine baktım baya bir hata vardı. Sürücülerle ilgili olduğunu gördüm. Daha sonra dün Windows 10 kurdum. Hızı görünce şaşırdım ve o olayı yaşamadım hiç. Windows 11 güzel lakin daha oturması lazım. Baya uzun bir süre kurmayacağım, iyice oturana kadar.

Hayır, Asphalt 8 Airborne oynadım, FPS artışı gördüm 😀

Ben de CS:GO'da Windows 10'da ortalama 162 FPS iken Windows 11'de 193FPS. FPS haritasında test ettim bu arada. tek sorun AMD driver'ında sürücü uyuşmuyor hatası alıyorum. Windows 10'a tekrar döndüm sorun çözüldü. DDU ile silip en güncel sürümü indirdim yine de olmuyor. Yani Windows 11'in tek beğenmediğim sorunu bu.

1629903091207.png

Arada böyle kalıyor. Oyunda sorun yok.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yaşamıyorum diyenler yalan söylüyordur ya da fazla kullanmıyorlar. İlk çıktığından belli kullanıyorum özellikle son güncellemelerden sonra oyun içinde PC'nin donuyor gibi hareket edince bir sıkıntı olduğunu anladım. Bu olay 1 saniyelik bir şeydi ama kafama takıldı. Olay görüntüleyicisine baktım baya bir hata vardı. Sürücülerle ilgili olduğunu gördüm. Daha sonra dün Windows 10 kurdum. Hızı görünce şaşırdım ve o olayı yaşamadım hiç. Windows 11 güzel lakin daha oturması lazım. Baya uzun bir süre kurmayacağım, iyice oturana kadar.
Bu olay Riot Vanguard ile alakalıymış. Kaldırınca düzeldi. Bilginize.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı