B biggiE1 Hectopat Katılım 8 Aralık 2019 Mesajlar 38 13 Nisan 2022 #1 Merhabalar, Windows 11 ISO bu videodaki adımları uygulayacaktım fakat USB belleğime RAR dosyasını mı atacağım anlayamadım. Yani ISO dosyasına nasıl çevireceğim? Ya da çevirmem gerekli mi?
Merhabalar, Windows 11 ISO bu videodaki adımları uygulayacaktım fakat USB belleğime RAR dosyasını mı atacağım anlayamadım. Yani ISO dosyasına nasıl çevireceğim? Ya da çevirmem gerekli mi?
Çözüm Recep Baltaş 13 Nisan 2022 WinRAR'ı ISO dosyaları ile ilişkilendirirseniz ISO dosyasının simgesine bakıp ona RAR dersiniz. ISO dosyasını seçeceksiniz. Uzantısı ISO o dosyanın, RAR değil.
WinRAR'ı ISO dosyaları ile ilişkilendirirseniz ISO dosyasının simgesine bakıp ona RAR dersiniz. ISO dosyasını seçeceksiniz. Uzantısı ISO o dosyanın, RAR değil.
Volmestro Hectopat Katılım 22 Mart 2022 Mesajlar 186 Çözümler 2 Yer Konya Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Nisan 2022 #2 ISO dosyasını indirip Rufus programı ile USB'ye yazacaksın. Artı 0 Eksi
KS KS B biggiE1 Hectopat Katılım 8 Aralık 2019 Mesajlar 38 13 Nisan 2022 #3 Volmestro dedi: ISO dosyasını indirip Rufus programı ile USB'ye yazacaksın. Genişletmek için tıkla... Yani setup.exe yi falan çalıştırmama gerek yok değil mi? Direkt RAR'ı seçiyorum Rufus'ta. Artı 0 Eksi
Volmestro dedi: ISO dosyasını indirip Rufus programı ile USB'ye yazacaksın. Genişletmek için tıkla... Yani setup.exe yi falan çalıştırmama gerek yok değil mi? Direkt RAR'ı seçiyorum Rufus'ta.
Volmestro Hectopat Katılım 22 Mart 2022 Mesajlar 186 Çözümler 2 Yer Konya Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Nisan 2022 #4 Evet. Bu arada o ISO dosyası RAR değil. Artı 0 Eksi
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.269 Yer İstanbul 13 Nisan 2022 #5 WinRAR'ı ISO dosyaları ile ilişkilendirirseniz ISO dosyasının simgesine bakıp ona RAR dersiniz. ISO dosyasını seçeceksiniz. Uzantısı ISO o dosyanın, RAR değil. Son düzenleyen: Moderatör: 13 Nisan 2022 Artı 0 Eksi Çözüm
WinRAR'ı ISO dosyaları ile ilişkilendirirseniz ISO dosyasının simgesine bakıp ona RAR dersiniz. ISO dosyasını seçeceksiniz. Uzantısı ISO o dosyanın, RAR değil.