Windows 11 flash belleği hazırlamak için Rufus mu Media Creation Tool mu kullanılmalı?

EnesAKMAN1

Hectopat
Daha fazla  
Rufus ve ISO yerine Media Creation Tool ile flash bellek hazırlarsam bir dezavantajı var mı? Neden YouTube'da herkes Rufus ile hazırlıyor. Ben her zaman Media Creation Tool ile yapıyordum Rufus ile mi hazırlamalıyım?

Hocam Rufus daha pratik ve kolay olduğu için olabilir hem Windows 11'de oturum açma problemini ortadan kaldırabiliyorsunuz tek bir tuşa basarak.

Media Creation Tool bazen hata verebiliyor, kumar gibi. Boşa vakit kaybı. Rufus her zaman ilk seçeneğim olur, stabil ve yazmadan önce ISO ile oynamadan ek seçenekler sunuyor.
Anladım sanırım bu kumarda her zaman ben kazanmışım. Neyse o zaman bu sefer kumar oynamak yerine kumar oynatan olayım. Rufus ile flash hazırlarken neye dikkat etmem gerekiyor?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hocam ben daha çok bu videolara tekrar tekrar bakarak yapıyorum bir sıkıntı çıkmadı

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı