Windows 11 format atarken disk seçimi ve silme işlemi nasıl yapılır?

Yer
Orta Asya Bozkırları
Daha fazla  
Meslek
İMPARATOR
Merhaba, Windows 11 Casper laptopum için format atmak istedim. Kendim ilk defa yapacağım için video izleyerek yapıyordum ama "Windows 11 yükleme konumu seçin" diye bir ekran geldi. Bu ekranda eski Windows'u silmem gerekiyormuş ama ne yapacağımı bulamadım. ChatGPT'ye sorduğumda en alttaki disk 1'ler hariç bütün hepsini sil dedi. Bu da doğru değil gibi geldi çünkü sadece Windows yazan yerin üstüne gelince "ileri" butonu çıkıyor, diğerlerinde çıkmıyor. Ne yapacağım? Burada kaldım. Yardımcı olur musunuz?

Dosya Ekleri

• image.jpg
    image.jpg
    97,3 KB · Görüntüleme: 40
Merhaba, Windows 11 Casper laptopum için format atmak istedim. Kendim ilk defa yapacağım için video izleyerek yapıyordum ama "Windows 11 yükleme konumu seçin" diye bir ekran geldi. Bu ekranda eski Windows'u silmem gerekiyormuş ama ne yapacağımı bulamadım. ChatGPT'ye sorduğumda en alttaki disk 1'ler hariç bütün hepsini sil dedi. Bu da doğru değil gibi geldi çünkü sadece Windows yazan yerin üstüne gelince "ileri" butonu çıkıyor, diğerlerinde çıkmıyor. Ne yapacağım? Burada kaldım. Yardımcı olur musunuz?

Disk 0'a ait tüm bölümleri tek tek silin. Sonra yenile deyip diski seçip kuruluma devam edin.

Hocam tek C diski yapacaksanız USB hariç hepsini silin zaten onu silmenize izin vermezde yine de söyleyeyim ben hepsini sildikten sonra serbest bırakılmış alan çıkar ona tıklayın bölüm oluştura tıklayıp tamama tıklatın en yüksek değerdeki diski zaten göreceksin orada tamam dedikten sonra onu tıklayıp ileri demeniz yeterli olacak.

Disk 0 yazanları silin hepsi ayrılmamış olarak birleşiyor zaten sonrasında disk 0 ı seçip devam edersiniz, disk 1 sizin flash belleginiz diğerlerinde ilerle yazmamasının sebebi yeterli yer olmaması.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı