Merhaba ben Windows 11 kullanıyorum format atmak istiyorum. Bilgisayarıma format attıktan sonra anakart ekran kartı vsnin driverlarını kendim mi yüklemem gerekiyor yoksa Windows 11'in ayarlarında var mıdır? Otomatik yüklemek için bir yer.
W11 kurarken onları düşünmenize gerek yok drıverları halihazırda içinde geliyor ve kayıtlı olanlardan biri varsa W11 idareten kuruyor sonrasında kendiniz ve Update aracılıyığla güncellerseniz.
Merhaba ben Windows 11 kullanıyorum format atmak istiyorum. Bilgisayarıma format attıktan sonra anakart ekran kartı vsnin driverlarını kendim mi yüklemem gerekiyor yoksa Windows 11'in ayarlarında var mıdır? Otomatik yüklemek için bir yer.
Ekran kartı driverini kendiniz kurmanız gerekiyor diğer driverlar Windows Update üzerinden otomatik olarak yükleniyor.
Anakart içinde Marka ve model numarasını girin ve sitesinden en güncel sürümünü indirmeniz gerekiyor indirdiğiniz sürücüyü de flash belleğe atıp BIOS kısmından yüklemeniz gerekiyor. BIOS güncellemesi sonrası BIOS ayarlarınız sıfırlanır.