Windows 11 format atmak

raNg

Hectopat
Daha fazla  
RAM
Corsair 8x2 16 GB ram
SSD veya HDD modeli
Kioxia 500 GB SSD / Toshiba 1 Tb HDD
Ekran kartı
ASUS TUF GAMİNG 1660 ti
Anakart
PRIME H510M-E
İşlemci
İntel Core İ3 3.70 Ghz
Merhaba ben Windows 11 kullanıyorum format atmak istiyorum. Bilgisayarıma format attıktan sonra anakart ekran kartı vsnin driverlarını kendim mi yüklemem gerekiyor yoksa Windows 11'in ayarlarında var mıdır? Otomatik yüklemek için bir yer.

Son düzenleyen: Moderatör:
W11 kurarken onları düşünmenize gerek yok drıverları halihazırda içinde geliyor ve kayıtlı olanlardan biri varsa W11 idareten kuruyor sonrasında kendiniz ve Update aracılıyığla güncellerseniz.

Merhaba ben Windows 11 kullanıyorum format atmak istiyorum. Bilgisayarıma format attıktan sonra anakart ekran kartı vsnin driverlarını kendim mi yüklemem gerekiyor yoksa Windows 11'in ayarlarında var mıdır? Otomatik yüklemek için bir yer.

Ekran kartı driverini kendiniz kurmanız gerekiyor diğer driverlar Windows Update üzerinden otomatik olarak yükleniyor.

Anakart içinde Marka ve model numarasını girin ve sitesinden en güncel sürümünü indirmeniz gerekiyor indirdiğiniz sürücüyü de flash belleğe atıp BIOS kısmından yüklemeniz gerekiyor. BIOS güncellemesi sonrası BIOS ayarlarınız sıfırlanır.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı