Windows 11 format ekranındaki buton ne işe yarıyor?

Haaland7

Femtopat
Arkadaşlar Windows 11 USB ile temiz format attım, format atmayı yeni yeni öğrendim. Windows 11 format ekranında temiz kurulum için bütün diskleri siliyorum. Geriye sadece tamamen boş SSD kalıyor. Aşağı menüde tıklanabilen sadece 1 buton var, biçimlendirin yanında duruyor.
"Yeni" butonu tıklayınca 244 bin MB küsurlü bir sayı çıkıyor "boyut" butonu altında. Bu arada SSD'im ortalama 238 GB boş alan gözüküyor.

Bu 244bin MB küsurlü "boyut" uygula/iptal var. Uygula basınca yeni sürücüler geliyor bomboş diskimin yanına, acaba bunlar nedir? Ben temiz kurulum istediğim için her şeyi silmiştim ama bu bahsettiğim şeye basınca yeni diskler çıktı. Bunlar nedir ve gerekli midir bu botuna basmak?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Telefonuzdan videoyu açarak adımları takip edin. SSD haricinde başka bir HDD tarzı diskiniz yoksa. SSD sistem için %70 2.disk içim &30 olarak bölmenizi tavsiye ederim. Tek Disk de kullanabilirsiniz. HDD var ise 2.diskinizi tamamen HDD'den oluşturun. SSD üzerine &100 olarak sistemi kurun. SSD okuma-yazma gücü daha yüksek olduğundan sistemi kesinlikle SSD'ye kurmalısınız.

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı