Windows 11 format sırasında hangi diskler silinmeli?

canris

Decapat
Daha fazla  
Merhaba, format atacağım ve Windows 10 da olduğu gibi sadece C: Ve D: Disklerim yok, karmakarışık bir sürü disk gözüküyor. Hangi diskleri silmeliyim? Ben hiçbir zaman disk silmiyordum, Windows 10 formatı atarken sürekli C: Ve D: Diskini biçimlendiriyordum ve ardından C: Diskimi seçip ilerliyordum. Windows 11 de ne yapmalıyım? Bir sürü disk var ve hangisini biçimlendireceğim veya sileceğim?
Görsel temsilidir, ekranım kurulum aşamasındayken resim alamıyorum. Benim ekranımda da durum hemen hemen böyle.

1755771756347.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, format atacağım ve Windows 10 da olduğu gibi sadece C: Ve D: Disklerim yok, karmakarışık bir sürü disk gözüküyor. Hangi diskleri silmeliyim? Ben hiçbir zaman disk silmiyordum, Windows 10 formatı atarken sürekli C: Ve D: Diskini biçimlendiriyordum ve ardından C: Diskimi seçip ilerliyordum. Windows 11 de ne yapmalıyım? Bir sürü disk var ve hangisini biçimlendireceğim veya sileceğim?
Görsel temsilidir, ekranım kurulum aşamasındayken resim alamıyorum. Benim ekranımda da durum hemen hemen böyle.

Eki Görüntüle 2559953

Disk 1 sizin USB belleğiniz. Disk 0 olan alanların hepsini silin. Ardından yeni alan oluşturup disk 0 üzerine kurulum yapabilirsiniz.

Disk 1 sizin USB belleğiniz. Disk 0 olan alanların hepsini silin. Ardından yeni alan oluşturup disk 0 üzerine kurulum yapabilirsiniz.
Disk 0 yazan bütün hepsini sildikten sonra yerlerine hazır halleri gelecek mi? Ve daha sonra neyi seçip ilerlemem gerekiyor? 2 Tane SSD kullanıyorum.

Disk 0 yazan bütün hepsini sildikten sonra yerlerine hazır halleri gelecek mi? Ve daha sonra neyi seçip ilerlemem gerekiyor? 2 tane SSD kullanıyorum.

2 tane SSD kullanıyorsanız disk 2'ninde görüntülenmesi lazım. Disk 0 olanları sildikten sonra disk 0 ayrılmamış alan yazısına tıklayıp yeni alan oluştura tıklayın. Alan oluşturduktan sonra kendisi zaten alanları oluşturacak. Ancak verileriniz silinecek.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı