Windows 11 format sürekli başa sarıyor

Erener123tr

Hectopat
RAM
16gb
Dediğim gibi Windows 11 kuruyorum yükleniyor Gigabyte yazısı gelıyor beklıyor tekrar Windows kurulum ekranı gelıyor her şeyı denedım. B450M-S2H var RAM 16 işlemci R5 1600ç ne olur yardım edin 1 haftadır PC yok, hatta 2.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kurduktan sonra flashı çıkarmanız gerek.

Boot ayarları böyle hiçbir şeye dokunmadım bir ara USB'yi de çıkartıpta denedim sonuç alamamıştım tam yeniden başlatacak derken 10 saniye süre veriyorda ırda denemiştim

Tam ne zmn çıkarmam lazım yalnış bir süredemi çekiyorum acaba

Burdakilerde şöyle exit kısmındaki 2. Foto exit

Dosya Ekleri

• image.jpg
    image.jpg
    134,4 KB · Görüntüleme: 181
  • image.jpg
    image.jpg
    123,1 KB · Görüntüleme: 177
Boot ayarları böyle hiçbir şeye dokunmadım bir ara USB'yi de çıkartıpta denedim sonuç alamamıştım tam yeniden başlatacak derken 10 saniye süre veriyorda ırda denemiştim

Tam ne zmn çıkarmam lazım yalnış bir süredemi çekiyorum acaba

Burdakilerde şöyle exit kısmındaki 2. Foto exit

Boot Option #1'de enter'a basıp öyle foto atabilir misiniz?

Tam ne zmn çıkarmam lazım yanlış bir süredemi çekiyorum acaba

Burdakilerde şöyle exit kısmındaki 2. fotoğraf exit

Hocam kurulum aşamasında Diski biçimlendirdikten sonra gelen yükleme ekranında yükleme bittiğinde yeniden başlatmak için 10 saniye veriyor o sırada Flash belleği çıkarın ve yeniden başlatın kurulum ekranına atmadan direkt Windows kurulum ekranına geçecektir.

Tabi hemen hocam

Hocam kurulum aşamasında Diski biçimlendirdikten sonra gelen yükleme ekranında yükleme bittiğinde yeniden başlatmak için 10 saniye veriyor o sırada Flash belleği çıkarın ve yeniden başlatın kurulum ekranına atmadan direkt Windows kurulum ekranına geçecektir.
İşte yaptım başlarda olmadı olmadı bir sefer daha denerim

Dosya Ekleri

• image.jpg
    image.jpg
    119,8 KB · Görüntüleme: 179
Tabii hemen hocam

İşte yaptım başlarda olmadı olmadı bir sefer daha denerim

Partition 1 olanı en başa alın kurulumu yapın kurulum bittiğinde gelen 10 saniyelik yeniden başlatma süresince flash belleği çıkarın ve yeniden başlatın. Düzelmesi gerekiyor böyle

Benim anakartta Gigabytes yükleme bittikte sonra flash belleği çıkarıp yeniden başlatıyorum Windows kurulum ekranına geçiyor.

Birşey sorucam donanımsal bir sıkıntı olabilirmi 2 hafta öce eski güç kaynağim sıkıntı cıkardı sistem gitti sonra tekrar format attım çalıştı eskisi 500W şimdiki 600w 80 gold o sıkıntıda d diskinden c ye birşey atarken oldu bende oyuzden fark ettiyseniz m2 ssd aldım harddisk te normal sata ssd de sistemden çekili zaten bu gibi olaylara anakartın koruması var diye bilyorum ama ekran kartında sıkıntı olsa görüntü vermez aynı şekilde işlemci anakartta sıkıntı olsa hiç çalıştırmaz diye düşünüyorum ama herşey sağlıklı çalışıyor

Tekrardan format usbsimi oluştursam acaba bir fosya flnmı eksik

Son düzenleme:
Birşey sorucam donanımsal bir sıkıntı olabilirmi 2 hafta öce eski güç kaynağim sıkıntı cıkardı sistem gitti sonra tekrar format attım çalıştı eskisi 500W şimdiki 600w 80 gold o sıkıntıda d diskinden c ye birşey atarken oldu bende oyuzden fark ettiyseniz m2 ssd aldım harddisk te normal sata ssd de sistemden çekili zaten bu gibi olaylara anakartın koruması var diye bilyorum ama ekran kartında sıkıntı olsa görüntü vermez aynı şekilde işlemci anakartta sıkıntı olsa hiç çalıştırmaz diye düşünüyorum ama herşey sağlıklı çalışıyor

Anlattıklarınıza göre kurulum bittikten sonra yeniden başlatma yapılırken USB'yi çıkarttığınızda sorununuzun çözülmesi gerekiyor. En kötü kurulum sırasında video çekin bir şey yapın, onu inceleyelim.

Tekrardan format usbsimi oluştursam acaba bir fosya flnmı eksik

İyi fikir, denemekte fayda var.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı