Merhaba, Windows 11'e geçmek istiyorum. Fakat oyunlarda FPS kaybı yaşayanlar gördüm ve size danışmak istedim. Bu sistemle Windows 11'e geçsem oyunlarda FPS kaybı olur mu?
Ryzen 1300X'e sahip bir arkadaşım geçenlerde geçmişti. Sürekli droplar yaşadığını söylüyor. Belki de ekran kartı sürücü ile alakalı bir hatadır. İsterseniz yedeklerinizi alın ve bir test edin.
Merhaba, Windows 11'e geçmek istiyorum. Fakat oyunlarda FPS kaybı yaşayanlar gördüm ve size danışmak istedim. Bu sistemle Windows 11'e geçsem oyunlarda FPS kaybı olur mu?
Tercihinize kalmış. Gözle görülür bir fark olacağını sanmıyorum ama Windows 11 benim için hala iyi bir işletim sistemi değil. Ben olsam Windows 10'da kalırdım.
Ryzen 1300X'e sahip bir arkadaşım geçenlerde geçmişti. Sürekli droplar yaşadığını söylüyor. Belki de ekran kartı sürücü ile alakalı bir hatadır. İsterseniz yedeklerinizi alın ve bir test edin.
Sistem özelliklerine göre değişken oluyor. Düşen de var yükselen de ama bende tansiyon düşürüyor Windows 11. En sevdiğin bir oyun üzerinden fazla zaman ve oyun-program yükleme emeği harcamadan deneme yapabilirsiniz.