Windows 11 FPS düşürür mü?

453135

Hectopat
RAM
16GB DDR4
SSD veya HDD modeli
SanDisk 250GB
Ekran kartı
RTX 2060 6GB
Anakart
Asus PRIME B450M-K II
İşlemci
AMD Ryzen 5 1600
Merhaba, Windows 11'e geçmek istiyorum. Fakat oyunlarda FPS kaybı yaşayanlar gördüm ve size danışmak istedim. Bu sistemle Windows 11'e geçsem oyunlarda FPS kaybı olur mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, Windows 11'e geçmek istiyorum. Fakat oyunlarda FPS kaybı yaşayanlar gördüm ve size danışmak istedim. Bu sistemle Windows 11'e geçsem oyunlarda FPS kaybı olur mu?

Hayır problem olmaz geçmenizi öneririm. İlk zamanlardaki gibi sorunları kalmadı şuan kullanılabilir Windows 11.

Tercihinize kalmış. Gözle görülür bir fark olacağını sanmıyorum ama Windows 11 benim için hala iyi bir işletim sistemi değil. Ben olsam Windows 10'da kalırdım.

Ryzen 1300X'e sahip bir arkadaşım geçenlerde geçmişti. Sürekli droplar yaşadığını söylüyor. Belki de ekran kartı sürücü ile alakalı bir hatadır. İsterseniz yedeklerinizi alın ve bir test edin.

Tıpatıp aynı kerneli kullanan iki işletim sistemi. Bir tema ekliyorsun ve çalışan programların yarısı çalışmamaya başlıyor. Helal olsun Windows'a.

Sistem özelliklerine göre değişken oluyor. Düşen de var yükselen de ama bende tansiyon düşürüyor Windows 11. En sevdiğin bir oyun üzerinden fazla zaman ve oyun-program yükleme emeği harcamadan deneme yapabilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı