Windows 11 FPS düşürür mü?

poyrazveli

Hectopat
Daha fazla  
RAM
16
SSD veya HDD modeli
Kingston NV2 1TB
Ekran kartı
ASUS Dual GeForce RTX 4060 OC 8GB
Anakart
asus-b450m-dragon
İşlemci
Amd Ryzen 5 5600
Masaüstü bilgisayarımda Windows 10 kullanıyorum. 11'e geçsem Valorant gibi oyunlarda FPS etki eder mi düşürür mü?

Ben uzun süredir 11 kullanıyorum farklı farklı oyunlar oynuyorum henüz bir optimizasyon veya uyumluluk sorunuyla karşılaşmadım. Bir tek Valorant için BIOS’a girip Secure Boot açman lazım o da basit bir şey zaten.
Hocam bilgisayarcıda 1 gün geçirdim. Gelen kişilerin %40'ı windows 11'in sıkıntılı olduğundan şikayetçiydi.

Hocam bilgisayarcıda 1 gün geçirdim. Gelen kişilerin %40'ı windows 11'in sıkıntılı olduğundan şikayetçiydi.
İki sistemimde de neredeyse ilk çıktığından beri 11 kullanıyorum ve ne göze batan bir performans düşüşü ne de uyumluluk sıkıntısı yaşadım.
Sistemlerden biri 5600H-3050Ti diğeri 9100F-RX580

2010 çıkışlı işlemciye Windows 11 kurmaya çalışınca sorun yaşanması çok normal. Güncel donanımlar için en güncel işletim sistemi Window 11'dir. Bunun benzerini Windows 10 çıktığında da söylüyorlardı hatta kimisine kalsa hala Windows 7 kullanmaya devam edecek. E tabi, Core 2 Duo işlemci kullanan adam Windows 7'sinde kalsın :) ama Ryzen 5 7600X kullanan da bir zahmet Windows 11 kullansın.

Masaüstü bilgisayarımda Windows 10 kullanıyorum. 11'e geçsem Valorant gibi oyunlarda FPS etki eder mi düşürür mü?

Kurabilirsiniz sorun yaşamazsınız Bende daha stabil FPS ve birazcıkta FPS artışı oldu

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı