Windows 11 FPS düşürür mü?

• Konuyu başlatan riksuez
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 119
  • Görüntüleme 22.288
Sen ciddi olamazsın. Daha tam olmayan şeyi nasıl stabil diyebilirsin aklım almıyor arkadaş şaka mısın :D
Sen linux tarafında değil misin koçum? Burada söz söyleyecek hakka sahip misin tartışılır. Linux güzeldir, hoştur, windows'dan da daha iyidir. Yakın zamanda tekrar döneceğim. Ama fikrin olmadığı konularda konuşamazsın. Kendi tecrübe ettiğimle konuşuyorum Windows 10 kullanımlarıyla Windows 11 kullanımlarını karşılaştırdım da konuşuyorum. Bu yukardaki arkadaşlar gibi işkembeden sallamıyorum.

Sen Linux tarafında değil misin koçum? Burada söz söyleyecek hakka sahip misin tartışılır. Linux güzeldir, hoştur, Windows'dan da daha iyidir. Yakın zamanda tekrar döneceğim. Ama fikrin olmadığı konularda konuşamazsın. Kendi tecrübe ettiğimle konuşuyorum Windows 10 kullanımlarıyla Windows 11 kullanımlarını karşılaştırdım da konuşuyorum. Bu yukarıdaki arkadaşlar gibi işkembeden sallamıyorum.

Linux'a geçmeden önce yaklaşık 1 yıl Windows 11 gibi bozuk bir işletim sistemi ile mavi ekran hataları alıp durdum :)

Linux'a geçmeden önce yaklaşık 1 yıl Windows 11 gibi bozuk bir işletim sistemi ile mavi ekran hataları alıp durdum :)
arkadaş bir ben de sorun olmadı bu windows 11. İlk çiktiği dönemde 2 defa mavi ekran aldim daha hiç almadım. Ne yapıyorsunuz bilmiyorum ama argümanlarınıza hiç bir zaman katılmayacağım Windows 10 gözümde windows tarihinin en rezil işletim sistemi olarak kalacak. Bu kadar.

Tamam şimdi değiştir, Total Ram miktarı ile kullanılan Ram tekrar artacak benden az Ram kullanıyor gibi görünmen tamamen boyut farkından kaynaklı. Ne kadar Ram'in olursa Windows o kadar kullanır ben 4.4 yiyorum çünkü 32GB Ram'im var. Sen 1.7 yiyorsun çünkü senin makina ona göre belleği bir taraftan sürekli yüzdelik kuralına uysun diye boşaltıyor. Benim makinanın umruna gelmiyor ne de olsa yer var aga ne kadar kullanabilir ki diye salmış. Daha açık nasıl anlatabilirim bilmiyorum ama cidden yoruldum hocam şu Strix Troll'ü seni benim önüme sürüyor olay kişisele bağladı kendisinin de söyleyecek cevabı kalmadı zaten seni de yemek istemiyorum. 10 sayfadır laf anlatıyorum cidden bugünlük bu kadar yeter. Ben mantıksızsam da canım sağolsun beni de böyle kabul ediver tamam sensin mantıklı. Arkaplanda bir sürü şey açık aynen daha 10 saniye önce CPU kullanımı attığın SS'te sıfıra inmiş.
Dostum makinelere kafasına göre Ram kullanmaz ve büyük oranlarda Ram tutmaz. Sen bu bilgiyi nerede çıkartın. İstersen Linux kullan Kullanılabilir Ram miktarın yine 31.2, 31.3 der.

Senin arkaplanında senden bağımsız çalışan bir sürü işlem açık. Yani boştayken 4.4 GB kullanıyor.

Ve CPU'nda boşta yüksek kullanım gösteriyor.

Artık siyah ekran veriyor kardeş :D. Hiç kullanmadın mı yoksa Windows 11?

Arkadaş bir ben de sorun olmadı bu Windows 11. ilk çiktiği dönemde 2 defa mavi ekran aldim daha hiç almadım. Ne yapıyorsunuz bilmiyorum ama argümanlarınıza hiçbir zaman katılmayacağım Windows 10 gözümde Windows tarihinin en rezil işletim sistemi olarak kalacak. Bu kadar.

Genelde oyun oynadım hatta neredeyse sadece oyun oynamak için kullandım ilk zamanlar güzeldi stabildi sonrasında kendini bozmaya başladı zaten.

Dostum makinelere kafasına göre RAM kullanmaz ve büyük oranlarda RAM tutmaz. Sen bu bilgiyi nerede çıkartın. İstersen Linux kullan kullanılabilir RAM miktarın yine 31.2, 31.3 der.

Senin arkaplanında senden bağımsız çalışan bir sürü işlem açık. Yani boştayken 4.4 GB kullanıyor.

Artık siyah ekran veriyor kardeş :D. Hiç kullanmadın mı yoksa Windows 11?

Yeşil değil miydi? BSoD'ya adı o yüzden mavi ekran dedim

Dostum makinelere kafasına göre Ram kullanmaz ve büyük oranlarda Ram tutmaz. Sen bu bilgiyi nerede çıkartın. İstersen Linux kullan Kullanılabilir Ram miktarın yine 31.2, 31.3 der.

Yahu ben kafasına göre mi diyorum sende sıkıntı mı var ? Sana yazdığım monitör bile anladı anlattığımı. Allah öğretmeninin yardımcısı olsun. Yüzdelik kurala göre yapıyor bir kural var bir yerden yerken bir yerden boşaltır bu işletim sistemi bu Ram'i diyorum 3 tür kafasına göre yapmaz diyorsun.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı