Neofixx
Hectopat

Bir de bunun diğerlerinden farkı nedir?
Hiçbir şey belki satış sonrası destek fakat hepsi aynı işlemi yaptırıyor.
Retail key Microsoft hesabına kayıt ediliyor yani dediğiniz yanlış.Retail tek seferlik format sonrası gidiyor. OEM almanızı öneririm.
Retail tek seferlik format sonrası gidiyor. OEM almanızı öneririm.
Kusura bakmayın yanlış yazmışım. Fakat Format sonrası gidiyor diye biliyordum.Retail key Microsoft hesabına kayıt ediliyor yani dediğiniz yanlış.
Sağlamlisans.com 150TL bunu mu alayım? Yoksa PTTAVM 75TL bunu mu? Farkı nedir ikisinin? Hem de 2 katı fiyat farkı var.
Windows 10 Pro OEM Lisans Key Satın Al | SaglamLisansSon olarak şu 2'si arasında kaldım. Hangisini alayım?
Windows 11 Pro OEM saglamlisans.com 180TL
Windows 11 Pro Key + Office 2021 Pro Plus Key /Retail pttavm 150TL
Retail key'de format sonrası tekrar Microsoft hesabınıza giriş yaparsanız lisans aktif oluyor.Kusura bakmayın yanlış yazmışım. Fakat Format sonrası gidiyor diye biliyordum.
microsoft hesabını ile bir sorunum yok yıllardır aynı hesabı değiştirmeden kullanıyorum. Bilgisayar değişikliğinde vs etkliemezse Retail daha iyi olur o zaman değil mi?Windows 10 Pro OEM Lisans Key Satın Al | SaglamLisans
Bunu al.
Retail key'de format sonrası tekrar Microsoft hesabınıza giriş yaparsanız lisans aktif oluyor.
Retail Key'i birden fazla cihazda kullanabiliyorsunuz. OEM keyler anakarta gömülür o yüzden bilgisayar değişikliğinde yeni key almanız gerekir ama Retail keyler direkt Microsoft hesabınıza kayıt edilir, Retail key almak isterseniz bunu öneririm.Microsoft hesabını ile bir sorunum yok yıllardır aynı hesabı değiştirmeden kullanıyorum. Bilgisayar değişikliğinde vs etkliemezse Retail daha iyi olur o zaman değil mi?

Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.