slrofw Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Mayıs 2019 Mesajlar 1.308 Çözümler 5 30 Haziran 2021 #1 Masaüstünde yenile yaptığımda yenilenmesi 5 saniye sürüyor. İşin garibi Windows Update hizmetini başlattığımda sorun birkaç dakikalığına düzeliyor. Son düzenleyen: Moderatör: 30 Haziran 2021
Masaüstünde yenile yaptığımda yenilenmesi 5 saniye sürüyor. İşin garibi Windows Update hizmetini başlattığımda sorun birkaç dakikalığına düzeliyor.
lexxy Decapat Katılım 10 Ocak 2021 Mesajlar 1.107 Yer ~Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Haziran 2021 #2 Kronik sorunu diye biliyorum. Artı 0 Eksi
InternetciMen Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Mart 2020 Mesajlar 4.802 Makaleler 3 Çözümler 74 Yer Ankara 30 Haziran 2021 #3 Kronik sorun değil. Büyük ihtimal bilgisayarınızda HDD var o yüzden bende normal. Artı 1 Eksi
lexxy Decapat Katılım 10 Ocak 2021 Mesajlar 1.107 Yer ~Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Haziran 2021 #4 InternetciMen dedi: Kronik sorun değil. Büyük ihtimal bilgisayarınızda HDD var o yüzden bende normal. Genişletmek için tıkla... Anladım hocam. Öğrenmiş oldum sağ olasın. Artı 0 Eksi
InternetciMen dedi: Kronik sorun değil. Büyük ihtimal bilgisayarınızda HDD var o yüzden bende normal. Genişletmek için tıkla... Anladım hocam. Öğrenmiş oldum sağ olasın.
KS KS slrofw Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Mayıs 2019 Mesajlar 1.308 Çözümler 5 30 Haziran 2021 #5 InternetciMen dedi: Kronik sorun değil. Büyük ihtimal bilgisayarınızda HDD var o yüzden bende normal. Genişletmek için tıkla... Evet HDD var fakat Update hizmetini başlattığımda sorun 10 dakikalığına çözülüyor. Artı 0 Eksi
InternetciMen dedi: Kronik sorun değil. Büyük ihtimal bilgisayarınızda HDD var o yüzden bende normal. Genişletmek için tıkla... Evet HDD var fakat Update hizmetini başlattığımda sorun 10 dakikalığına çözülüyor.
InternetciMen Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Mart 2020 Mesajlar 4.802 Makaleler 3 Çözümler 74 Yer Ankara 30 Haziran 2021 #6 slrofw dedi: Evet HDD var fakat Update hizmetini başlattığımda sorun 10 dakikalığına çözülüyor. Genişletmek için tıkla... Normal hocam HDD ile Windows 11 sıkıntı olur. Artı 1 Eksi
slrofw dedi: Evet HDD var fakat Update hizmetini başlattığımda sorun 10 dakikalığına çözülüyor. Genişletmek için tıkla... Normal hocam HDD ile Windows 11 sıkıntı olur.
KS KS slrofw Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Mayıs 2019 Mesajlar 1.308 Çözümler 5 30 Haziran 2021 #7 Windows Anında İletme Bildirimleri Temalar Bağlı Cihazlar Platformu Hizmeti Aynı sorunu yaşayan arkadaşlar için ekleme yapayım. Bu hizmetlerden birini kapayınca yenileme hızı normale döndü. Hangi hizmet yüzünden kaynaklandığını tam anlayamadım. Artı 0 Eksi
Windows Anında İletme Bildirimleri Temalar Bağlı Cihazlar Platformu Hizmeti Aynı sorunu yaşayan arkadaşlar için ekleme yapayım. Bu hizmetlerden birini kapayınca yenileme hızı normale döndü. Hangi hizmet yüzünden kaynaklandığını tam anlayamadım.