Windows 11 geçilmeli mi?

osqanli

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Anakart : MSI B650 Gaming Plus Wifi
İşlemci : AMD Ryzen 5 7600
EkranKartı : MSI RX570 Armor 8GB
Ram : PATRIOT Viper Elite 16GB DDR5
Kasa: XIGMATEK Diamond 600w 80+
Meslek
Stajyer
RAM
Patriot Viper Elite 16 GB DDR5
SSD veya HDD modeli
Crucial 500GB SSD
Ekran kartı
MSI RX570 Armor 8 GB
Anakart
MSI B650M Gaming Plus
İşlemci
AMD Ryzen 5 7600
Merhaba arkadaşlar,

Windows 11 bayağı bir güncelleme aldı ve üzerinden bayağı bir zaman da geçti. E haliyle artık Windows 10'u bırakıp 11'e geçilmeli mi diye düşünüyor insan.
Windows 11 ve 10 arasında gözle görülür bir performans farkı var mıdır? Geçmeye değer mi? Gibi sorularım var.

Gecebilirsin. Performans farklari aşırı yok.

Eğer 24H2 indirecekseniz kesinlikle geçin. 23H2 indirecekseniz adını dahi anmayın.

23H2 bi tık sorunlu. 24H2 ise Windows 10 performansının aynısını hatta daha iyisini vermekte.

Şimdi gördüm 24H2 sürümünü, stabil sürümü çıkmamış geçilmesi doğru olur mu sizce?

Eğer 24H2 indirecekseniz kesinlikle geçin. 23H2 indirecekseniz adını dahi anmayın.

23H2 bir tık sorunlu. 24H2 ise Windows 10 performansının aynısını hatta daha iyisini vermekte.

Hocam 24H2 23H2 gibi şeylerden pek anlamıyorum. Nedir açıklayabilir misiniz?

Şimdi gördüm 24H2 sürümünü, stabil sürümü çıkmamış geçilmesi doğru olur mu sizce?
Çıktı. Sadece resmi ISO gelmedi.

Hocam 24H2 23H2 gibi şeylerden pek anlamıyorum. Nedir açıklayabilir misiniz?
Hocam dönemsel büyük güncellemeler. 23H2 2023'te çıkmış büyük güncellemedir. 24H2 ise ilerideki aylarda resmi ISO'su gelecek olan büyük güncellemedir.

Hocam dönemsel büyük güncellemeler. 23H2 2023'te çıkmış büyük güncellemedir. 24H2 ise ilerideki aylarda resmi ISO'su gelecek olan büyük güncellemedir.

Hocam resmi olarak ne zaman çıkacak peki bilginiz var mı?

Peki hocam 23 ile 24 arasındaki farklar nelerdir? Tavsiye etmemişsiniz bende öyle şeylere pek bakmıyorum.

Eylül Ekim civarı. Erken olursa Ağustos belki. Attığım da resmi ISO'lar. Resmi dediğim daha Microsoft sitelerine yüklenmedi.

Attığım ISO'lar normalde 24H2'nin stabil sürümü olan 26100 sürümüne ulaşmış sürümler.
Anladım hocam sağ olun.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı