Windows 11 geçilmeli mi?

Peki hocam 23 ile 24 arasındaki farklar nelerdir? Tavsiye etmemişsiniz bende öyle şeylere pek bakmıyorum.
24'te biraz daha düzenlenmiş bir taban var. Germanyum (Germanium) isimli bir taban. Biraz daha iyi çalışan bir sürüm. Bunun dışında da ufak tefek yenilikler gelecek. O kısımı pek fazla araştırmadım. Performans geliştirmesini duyup yükledim ve dedikleri kadar olduğunu gördüm.

Hatta yüklemeden 2-3 gün önce ufak da bir tartışmam vardı 23H2 ile ilgili.

Biraz araştırırsanız bulabileceğiniz şeyler.

Merhaba arkadaşlar,

Windows 11 bayağı bir güncelleme aldı ve üzerinden bayağı bir zaman da geçti. E haliyle artık Windows 10'u bırakıp 11'e geçilmeli mi diye düşünüyor insan.
Windows 11 ve 10 arasında gözle görülür bir performans farkı var mıdır? Geçmeye değer mi? Gibi sorularım var.

Windows 10 LTSC veya Linux (Ubuntu, Fedora, Linux Mint, Linux Lite, Arch Linux, manjora Linux, Debian vb.) Kurmanı öneririm.

Windows 10 LTSC veya Linux (Ubuntu, Fedora, Linux Mint, Linux Lite, Arch Linux, Manjaro Linux, Debian vb.) Kurmanı öneririm.

Linux oyun veya edit için kullanılır mı hocam?

Peki hocam 24H2 ISO'sunu nereden bulabilirim?
Sizin attığınız link güvenli bir yer mi bilmediğimden soruyorum.

Peki hocam 24H2 ISO'sunu nereden bulabilirim?
Sizin attığınız link güvenli bir yer mi bilmediğimden soruyorum.
Hocam attığım yer güvenli. Resmi ISO'lar oraya yükleniyor.

ISO indirmesi biraz uğraştırıcı ama.

Yukarıdaki rehbere bakarak attığım linkten indirebilirsiniz. (3. Adımdan Başlayın)

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu videoları izleyebilirsin.

Şimdi gördüm 24H2 sürümünü, stabil sürümü çıkmamış geçilmesi doğru olur mu sizce?

Dostum ben 24H2 kullanıyorum hatta betasini kullandım hiç sorun görmedim yaşamadım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı