Windows 11 geçme vakti geldi mi?

Başlıkta da belirttiğim gibi sizce Windows 11 geçme vakti geldi mi?
Daha doğrusu stabil mi Windows 10 gibi.

R7 5825U 16 GB 512 GB M.2 SSD cihazım ile deneyimlerimi şöyle belirteyim. 22H2 benim cihazımda stabil çalışmıyordu Windows 10'a geri dönmüştüm. 23H2 de şu ana kadar hiçbir sorunla karşılaşmadım. Windows 10'dan tek eksiği daha fazla RAM kullanması. Geçilir.

Not: İllaki biliyorsundur ama ben yine de belirteyim kesinlikle sıfır kurulum yap.

Zamanında geçtiğimde çok rahatsız ediciydi özellikle uygulama ve klasör açtığımda sanki Windows 10 gibi akıcılık yok gibiydi. Şu an bu gibi sorunlar çözüldü mü peki.
Evet çözüldü. Aynı sorunları ben de yaşadım. O zamanlar geçilmemeli diyordum. Ama artık o sorunları yaşamıyorum. İşte konuyla ilgili yazdığım birtakım mesajlar:

Uzun zamandır kullanıyor bir problem yaşamadım.

Başlıkta da belirttiğim gibi sizce Windows 11 geçme vakti geldi mi?
Daha doğrusu stabil mi Windows 10 gibi.

24 GB RAM'im var 3 Google açıkken bir de arka planda virüs programı Steam Discord GeForce Experience daha birçok şey sadece 8.2 GB RAM yiyor ama çok şey açık arka programda bence gayet az RAM yiyor.

24 GB RAM'im var 3 Google açıkken bir de arka planda virüs programı Steam Discord GeForce Experience daha birçok şey sadece 8.2 GB RAM yiyor ama çok şey açık arka programda bence gayet az RAM yiyor.

Bendeki boşta 4.GB RAM yiyor stabil ama Windows 10'dan daha iyi 32 GB RAM'in %12 kullaniyor.

Hocam RAM'i fazla yiyor ben 16 GB RAM ile geçmenizi çok tavsiye etmem
RAM'i yükseltirseniz size kalmış hocam ben performans odaklıyım biraz aralarında çok fark yok

Hocam RAM'i fazla yiyor ben 16 GB RAM ile geçmenizi çok tavsiye etmem.
RAM'i yükseltirseniz size kalmış hocam ben performans odaklıyım biraz aralarında çok fark yok.

Yine vazgeçtim zaten kurulum yaptım kurulumdan sonra yeniden başlat yapıyor hazırlanıyor ekranına geldiğinde kasıyor ve yükleme hatası ve sonrasında tekrardan yeniden başlatıyor böyle sonsuz döngü yani o sebeble Windows 10 geri döndüm daha önce temiz kurulumda böyle sorun yoktu yeni ISO da hata var sanırım.
Yine hüsran.

Eksik inmiş olabilir hocam bende böyle problem olmadı.

İlk yükleme ekranında işlem bittiğinde yeniden başlatma yazısı geldiğinde flash belleği çıkarın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…