Windows 11 geçmek mantıklı mı?

Güncelleme desteği devam edene kadar Windows 10'dan devam.
2029'a kadar devamke.
4 kere Windows 11 geçtim. Hepsinde 3 ay dolmadan geri Windows 10 kurdum, yani Windows 11'in bir artısı yok sistemim Windows 11 için yeterli olsa da masaüstünde gereksiz yavaşlama kasma oluyordu ekim ayına kadar 10'dan devam.
Windows 10 daha iyi.

O yüzden kararsız kaldım ve forum açma ihtiyacı duydum X kişisi çok iyi performans artırıyor geç diyor y kişisi geçme diyor arada kaldım.

Aslında mantıklı olarak yukarıda anlattım aslında AM5 de daha performanslı olur ama üretici W11'i desteklemek için W11'e yönelik optimizasyon yapıyorlar. Ben kalmanız taraftarıyım.

Doğru ama ben büyük farklılıklardan bahsediyorum.

CS de 30-40 FPS demek bu güçlü sistemlerde ki ben şahsen yaşadım aktif kayıp yaklaşık olarak ortama 70 FPS. Kararsızım geri geçmekle geçmemek arası.

Evet benim sistemim için fark olur.

Peki bu Windows 10 için güncelleme desteği ne zaman bitecek tarihi belli mi?

Aslında güncellemeler durduruldu sadece güvenlik güncellemeleri alıyordu, o da 14 Ekim'de son bulacak.

Windows 11'in Dosya Gezgini aşırı aşırı rezalet hocalarım savunanlar kusura bakmasın. Ben şu an Dosya Gezgini hızlı diye 10 kullanıyorum. İnsanlar modifiye et hızlandır diyor da kararsız bir işletim sistemini ben neden kararlı hale getirip birçok hizmetten maruz kalıp sürdürülebilirliği engelleyeyim ki? Benim işim bu değil ben parasını verip hizmet isteyen bir kullanıcıyım. Sistemim de iyi kötü değil ama kasıyor Windows 11 Home da öyle Pro da öyle. Custom kurmak istemiyorum. Önerisi olan varsa seve seve dinlerim tabii.

Windows 11'in Dosya Gezgini aşırı aşırı rezalet hocalarım savunanlar kusura bakmasın. Ben şu an Dosya Gezgini hızlı diye 10 kullanıyorum. İnsanlar modifiye et hızlandır diyor da kararsız bir işletim sistemini ben neden kararlı hale getirip birçok hizmetten maruz kalıp sürdürülebilirliği engelleyeyim ki? Benim işim bu değil ben parasını verip hizmet isteyen bir kullanıcıyım. Sistemim de iyi kötü değil ama kasıyor Windows 11 Home da öyle Pro da öyle. Custom kurmak istemiyorum. Önerisi olan varsa seve seve dinlerim tabii.

Katiyen W11 arayüzünü savunmadım ama AM5 platformu için işlemci kullanımı açısından optimizasyonu W11'in daha iyi. Üretici böyle yapıyor ama günlük kullanımda eğer ki oyun oynamıyorsan W11 daha yavaş kalıyor. Birbirimizi anlayabileceğimizi düşünüyorum değerli meslektaşım.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı