Windows 11 geçmeyi düşünenler gelsin!

Kendinden kaynaklanan sorun yüzünden yüklemeyin tavsiyesi vermesinden daha saçma bir şey yok.

Normal bir şekilde geçtim bunun dışında bir sorun yok.

Klasik Türk halkı. Bir şeyi kendileri kullanıyor ise illaki fanboyluk yapacaklar.

O sorunu fixlediler, ona rağmen sorunlu.

Maalesef dediğinin ikisi de doğru.

Kendinden kaynaklanan sorun yüzünden yüklemeyin tavsiyesi vermesinden daha saçma bir şey yok.

Fanboyluk işini salarsan sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben kararlı sürüm yayınlandığında denemiştim. Çok fazla sorunla karşılaşmıştım açıkçası. O yüzden tekrar Windows 10'a dönüş yapmıştım. Dün gece tekrar temiz kurulum ile şansımı denemek istedim aylar sonra ne durumda olduğunu görmek için ve şuan Windows 11 kullanıyorum ama ilk çıktığında yaşadığım sorunların hiçbiri ile karşılaşmadım. Kurduğum sistem ise;
Ryzen 3 2200G
RX 570
16 GB RAM.

Öncelikle herkese merhaba.
Bu başlık altında size tavsiyelerim olacak.
Arkadaşlar öncelikle oyun oynayacaklar kesinlikle Windows 11'e geçmesin. Her ne kadar Windows 11 diğerlerinden daha akıcı dense de hepsi yalan, ben bizzat indirdim. Denedim, driverlar falan hepsi kurulu olmasına rağmen Valorant'ta 180-200 arası FPS alırken şu an 140 civarı bir şey. Bununla kalsa neyse sürekli drop giriyor ,ayrıca CS'de de 250-300 arası alırken bir anda 120-90 arası olmaya başladı. Yani oyun için çöp he arayüze diyecek bir şeyim yok çok hoş ama oyun keyfimden etmeyi başardı. 2 gün kullandım ve şu an Windows 10'a geri dönüyorum.
Oyun oynayacaklar asla indirmesin.

Siz de bir problem olabilir.
FPS konusunda bir problem yaşamadım geçtiğimden beri.
Fakat hatalar var gene de.
Valorant'ta geçen gelen güncellemeyle fpsimde normaline göre artış oldu hatta.

Normal bir şekilde geçtim bunun dışında bir sorun yok.

Maalesef dediğinin ikisi de doğru.

Fanboyluk işini salarsan sevinirim.

Yaptığım fanboyluk değil. 4 GB RAM'lik eski PC mevcut bende. 7,8.1, 10, 11 işletim sistemlerinde denedim.
FPS veya performans sorunu olmadı. Windows 10'dan farkı yoktu, açılış süreleri dahil.
Chipset güncellemeleri yapın. Yeni güncellemelerde sorunu düzeltiğine dair haberler görmüştüm.

Hocam böyle şeyler konu açmanız ve kesinlikle geçmeyin demeniz bence uygun olmamış. Siz sisteminizi tam olarak yazıp bu sistemde böyle bir durum yaşadığınızı anlatsanız daha uygun olurdu. Ben ilk çıktığı geceden beri Windows 11 kullanan biriyim ve o zamandan beri ne bir hata ne de bir performans düşüşü yaşadım. Dediğiniz olay sistemden sisteme değişir.

Hocam böyle şeyler konu açmanız ve kesinlikle geçmeyin demeniz bence uygun olmamış. Siz sisteminizi tam olarak yazıp bu sistemde böyle bir durum yaşadığınızı anlatsanız daha uygun olurdu. Ben ilk çıktığı geceden beri Windows 11 kullanan biriyim ve o zamandan beri ne bir hata ne de bir performans düşüşü yaşadım. Dediğiniz olay sistemden sisteme değişir.
Açtığım konuyu okumamışsın bile :) Laf anlatmak ile uğraşmayacağım.
1647605058837.png

Ben daha ilk çıktığı gün söyledim.

Bir ayva düşünün, olgunlaşmamış yeşil sert.

Gerek var mı erkenden yemeye ?

İşte öyle. Bekleyin hemen yüklemeyin. Emin olun Windows 10 'un yükleme sayısını geçecek. Çünkü çok şey düzeltip güzelleştiriyorlar.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı