Windows 11 Geliştirici (DEV) sürüm Copilot tamamen Türkçe oldu

neXusTS

Hectopat
Makaleler
2
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
| AMD Ryzen 3 2200G 3.5 GHz - 16 GB 3000 MHz RAM - VEGA 8 Grafik Kartı (4 GB VRAM) |
Windows 11 Geliştirici sürümüne ilk geçtiğimde Copilot uygulamasının bazı kısımları İngilizceydi, özellikle komut uygulama kısmı İngilizceydi bugün açtığımda tamamen Türkçe olmuştu.

Yavaş yavaş küçük güncellemelerle tamamen Türkçe olması hoşuma gitti.

İngilizce sayfanın özetini de Türkçe olarak çıkarması çok güzel olmuş.

1688744024453.png

1688744061347.png

1688744091873.png

1688744111568.png

1688744465015.png

Tam sürümü çıkınca geçeceğim. Ama geliştirmeler düşündüğümden hızlı gidiyor.

Evet, Geliştirmeler gayet iyi bende Sanal makineye yükledim tam sürümü çıkınca sileceğim Geliştirici sürümünü.

Evet, geliştirmeler gayet iyi bende sanal makineye yükledim tam sürümü çıkınca sileceğim geliştirici sürümünü.

Beta kanal kullanan arkadaşlar mujdeyi veriyorum yeni Dosya Gezgini'ni açabilirsiniz vivetool ile.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

@GokhanYigitGya @Prime777 @4K KESİTLER @neXusTS
Ozellikle Gökhan hocam ve varcher hocam sizler sabırsızlıkla bekliyordunuz galiba önceki konularda arıyordunuz yanlış hatırlamıyorsam.
Sorumluluk kullanıcıya aittir

Son düzenleme:
Beta kanal kullanan arkadaşlar mujdeyi veriyorum yeni Dosya Gezgini'ni açabilirsiniz vivetool ile.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Ozellikle Gökhan hocam ve varcher hocam sizler sabırsızlıkla bekliyordunuz galiba önceki konularda arıyordunuz yanlış hatırlamıyorsam.

Genel sürümü kullanıyorum Sanal Makinede Dev sürümü var. Ama videoyu izlediğimde gayet akıcıydı Dosya Gezgini Açılış vs gayet hızlıydı Geliştirici sürümde biraz yavaş ama yapacak bir şey yok en stabil olmayan sürüm o

Video da kötü olan kısım Dosyayı çıkarma yolunu seçerken açılan kısım eski Dosya Gezgini ve Dosya Gezgini henüz bitmemişken Betaya sunmaları kötü olmuş bence 23H2 sürümü ile gelmeyecek yenilikler ama anlamadım valla

Genel sürümü kullanıyorum sanal makinede dev sürümü var. Ama videoyu izlediğimde gayet akıcıydı Dosya Gezgini açılış vs gayet hızlıydı geliştirici sürümde biraz yavaş ama yapacak bir şey yok en stabil olmayan sürüm o

Bu 22631 sürümü için geçerli hocam.
Sorumluluk kullanıcıya aittir

Son düzenleme:

Hocam ben bu özelliği stabil sürüme resmi olarak gelince kullanmaya başlayacağımı size söylemiştim zaten.😄
Fakat artık beta kanala vivetool ile geldiyse Windows 11 23H2 çıktığı zaman stabil sürüme bu özellik gelir gibi görünüyor. 😁

Technopat Haberler

Geri
Yukarı