Windows 11 Geliştirici (DEV) sürüm Copilot tamamen Türkçe oldu

Hocam ben bu özelliği stabil sürüme resmi olarak gelmesini bekleyeceğimi size söylemiştim zaten.😄
Fakat beta kanala vivetool ile devre etme seçeneği geldiyse Windows 11 23H2 çıktığı zaman stabil sürüme gelir gibi görünüyor. 😁

Gelmedi de her zaman ki gibi phantomocean abimiz bulmuş araştırdım.

Her şeyi o buluyor Windows 11'e ReFS desteğini de o bulmuştu.

Gelmedi de her zaman ki gibi phantomocean abimiz bulmuş araştırdım.

Her şeyi o buluyor Windows 11'e ReFS desteğini de o bulmuştu.

Yeni Dosya Gezgini tasarımını bayağı sevdim.😍
Fakat Copilot'un Windows'a eklenmesini biraz garip buldum.🤔
Zaten ChatGPT, Google Bard ve hatta Microsoft'un kendi yapay zekası Bing AI varken ne gerek vardı bir Microsoft hizmetini daha Windows'a entegre etmeye😄.
Copilot clippy gibi Office asistanı olarak kullanılabilirdi.😃

Yeni Dosya Gezgini tasarımını bayağı sevdim.😍
Fakat Copilot'un Windows'a eklenmesini biraz garip buldum.🤔
Zaten ChatGPT, Google Bard ve hatta Microsoft'un kendi yapay zekası Bing AI varken ne gerek vardı bir Microsoft hizmetini daha Windows'a entegre etmeye😄.
Copilot clippy gibi Office asistanı olarak kullanılabilirdi.😃
Cortana'nın yerini daha iyi bir yapay zeka sayesinde tüm diller için neredeyse stabil bir şekilde çalışan yeni bir uygulama ile doldurmak istiyorlar galiba. Bence işe yarar. Edge kullanma derdi ortadan kalkar gibi.

Beta kanal kullanan arkadaşlar mujdeyi veriyorum yeni Dosya Gezgini'ni açabilirsiniz vivetool ile.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

@GokhanYigitGya @Prime777 @4K KESİTLER @neXusTS
Ozellikle Gökhan hocam ve varcher hocam sizler sabırsızlıkla bekliyordunuz galiba önceki konularda arıyordunuz yanlış hatırlamıyorsam.
Sorumluluk kullanıcıya aittir

Hocam selam bende slayt geçişte resimler patlıyor bu sorun sizde var mı? Sorun giderildimi ya da? Bu yüzden Windows 11 kurmuyorum :(

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Cortana'nın yerini daha iyi bir yapay zeka sayesinde tüm diller için neredeyse stabil bir şekilde çalışan yeni bir uygulama ile doldurmak istiyorlar galiba. Bence işe yarar. Edge kullanma derdi ortadan kalkar gibi.

Zaten Copilot da Microsoft Edge tabanlı. 🤣🤣🤣

Cortana'yı zaten Windows dilimden dolayı kullanamıyorum.👎🏻

Ana tarayıcım Microsoft Edge olmadığından Bing AI da kullanamıyorum.😄

ChatGPT'yi bile pek kullanmıyorum.👎🏻

Tek kullandığım yapay zeka Google Bard.😄. (İngilizce olarak)

Microsoft'un Online servis ve hizmetlerini dayatmasını hiç sevmiyorum.😡

Hatta 23H2 ile hizmet tanıtma ve reklam işini iyice abartacaklar ayarlar uygulamasına ana sayfa diye bir reklam ve tanıtım panosu ekleyip. Windows'u iyice.

Windows 7 ve öncesinde yaptığı gibi temel uygulamaları (örneğin: Hesap makinesi, paint, solitare), Microsoft Office ve Windows'umu verip direk bilgisayarla aramdan çekilse hiçbir problem olmayacak.😄

Artık yok Bing'miş yok OneDrive'mış yok Microsoft 365'miş diye tanıtım yapmalarından bıktım usandım. Hep reklam da reklam. He bir de iyice bloatware yaptı Windows'u ya. Arka planda 100 hizmet çalışıyorsa 50'si bloatware yani gereksiz telemetri ve veri toplama hizmetleri.

Windows ve macOS'daki gibi Linux'a da herkes tarafından uygulama geliştirilse ve Linux günlük kullanıcı tarafında en azından macOS kadar kullanılsa dünya çapında Linux Mint'e geçeceğim de neyse. 😏

Son düzenleme:
Zaten Copilot da Microsoft Edge tabanlı. 🤣🤣🤣

Cortana'yı zaten Windows dilimden dolayı kullanamıyorum.👎🏻

Ana tarayıcım Microsoft Edge olmadığından Bing AI da kullanamıyorum.😄

ChatGPT'yi bile pek kullanmıyorum.👎🏻

Tek kullandığım yapay zeka Google Bard.😄. (İngilizce olarak)

Microsoft'un Online servis ve hizmetlerini dayatmasını hiç sevmiyorum.😡

Hatta 23H2 ile hizmet tanıtma ve reklam işini iyice abartacaklar ayarlar uygulamasına ana sayfa diye bir reklam ve tanıtım panosu ekleyip. Windows'u iyice.

Windows 7 ve öncesinde yaptığı gibi temel uygulamaları (örneğin: Hesap makinesi, paint, solitare), Microsoft Office ve Windows'umu verip direk bilgisayarla aramdan çekilse hiçbir problem olmayacak.😄

Artık yok Bing'miş yok OneDrive'mış yok Microsoft 365'miş diye tanıtım yapmalarından bıktım usandım. Hep reklam da reklam. He bir de iyice bloatware yaptı Windows'u ya. Arka planda 100 hizmet çalışıyorsa 50'si bloatware yani gereksiz telemetri ve veri toplama hizmetleri.

Windows ve MacOS'daki gibi Linux'a da herkes tarafından uygulama geliştirilse ve Linux günlük kullanıcı tarafında en azından macOS kadar kullanılsa dünya çapında Linux Mint'e geçeceğim de neyse. 😏

Hemen onun adı gelir Windows LTSC 😅😅😅

Hemen onun adı gelir Windows LTSC 😅😅😅

Zaten favori Windows 10 sürümüm LTSB/LTSC.
Özelllikle LTSC 2019 ve LTSB 2016 sürümleri.
Favori sürümlerim:
1. Windows 7.😄😄😄
2. Windows 10 LTSB 2016/LTSC 2019.

Hocam sizce Windows 11'i bırakıp Windows 10 LTSC sürümlerinden birine geçeyim mi? Siz ne düşünüyorsunuz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı