Windows 11 Geliştirici (DEV) sürüm Copilot tamamen Türkçe oldu

Windows LTSC zaten aynı Windows 7.😄😄😄 zaten kendileri favori 2. Windows sürümüm.
Hocam sizce Windows 11'i bırakıp Windows 10 LTSC sürümlerinden birine geçeyim mi? Siz ne düşünüyorsunuz.

Beni dinleyecek olursanız kurun Windows 11 21h2'yi telemetrileri kapatın alin size Windows 10.

Bende gayet akici çalışıyor gereksiz animasyonlar yok.

Beni dinleyecek olursanız kurun Windows 11 21h2'yi telemetrileri kapatın alin size Windows 10.

Hocam onu bende düşündüm.😄
Fakat 21h2'nin destek sonu Windows 11 Home ve Windows 11 Pro için gelmek üzere.

Screenshot_20230709-141402_Chrome~2.png

Hocam büyük ihtimalle Windows 11 22H2'de 8 Ekim 2024'e kadar kalırım.

Windows 11 23h2'ye geçmem yani.

Sonra zaten Windows 12 2024'te çıkar gibi görünüyor söylentilere göre.

Eğer sistem gereksinimleri karşılarsa Windows 12'ye geçerim sistem gereksinimleri karşılamazsa Linux Mint yolu gözüktü bana. 😄

Son düzenleme:
Zaten Copilot da Microsoft Edge tabanlı. 🤣🤣🤣

Cortana'yı zaten Windows dilimden dolayı kullanamıyorum.👎🏻

Ana tarayıcım Microsoft Edge olmadığından Bing AI da kullanamıyorum.😄

ChatGPT'yi bile pek kullanmıyorum.👎🏻

Tek kullandığım yapay zeka Google Bard.😄. (İngilizce olarak)

Microsoft'un Online servis ve hizmetlerini dayatmasını hiç sevmiyorum.😡

Hatta 23H2 ile hizmet tanıtma ve reklam işini iyice abartacaklar ayarlar uygulamasına ana sayfa diye bir reklam ve tanıtım panosu ekleyip. Windows'u iyice.

Windows 7 ve öncesinde yaptığı gibi temel uygulamaları (örneğin: Hesap makinesi, paint, solitare), Microsoft Office ve Windows'umu verip direk bilgisayarla aramdan çekilse hiçbir problem olmayacak.😄

Artık yok Bing'miş yok OneDrive'mış yok Microsoft 365'miş diye tanıtım yapmalarından bıktım usandım. Hep reklam da reklam. He bir de iyice bloatware yaptı Windows'u ya. Arka planda 100 hizmet çalışıyorsa 50'si bloatware yani gereksiz telemetri ve veri toplama hizmetleri.

Windows ve macOS'daki gibi Linux'a da herkes tarafından uygulama geliştirilse ve Linux günlük kullanıcı tarafında en azından macOS kadar kullanılsa dünya çapında Linux Mint'e geçeceğim de neyse. 😏
Copilot'un Edge tabanlı olması benim umuruma gelmez. Edge'ye linkleri Chrome'da açma eklentisi kurar işime bakarım. Edge'ye girmeden Win+C ile Bing Chat'e ulaşırım. Maksat Edge ile uğraşmamak. Dayatma işini ben de sevmiyorum. Ama yapacak bir şey yok. Ha yine Edge'yi mi dayatıyor bana. O zaman Chrome'da Bing Chat kullanma yöntemi var bir sürü onları kullanırım.

Copilot'un Edge tabanlı olması benim umuruma gelmez. Edge'e linkleri Chrome'da açma eklentisi kurar işime bakarım. Edge'e girmeden Win+C ile Bing Chat'e ulaşırım. Maksat Edge ile uğraşmamak. Dayatma işini ben de sevmiyorum. Ama yapacak bir şey yok. Ha yine Edge'yi mi dayatıyor bana. O zaman Chrome'da Bing chat kullanma yöntemi var bir sürü onları kullanırım.

Aynı şekilde user agent değiştiren eklentiler de iş görüyor Google Chrome'da Bing AI çalıştırmak için.
Fakat Google Bard işimi gördüğünden pek kullanmıyorum user agent değiştiren eklentileri Bing AI için.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı