Windows 11 gerekli mi?

Akeron

Hectopat
Makaleler
2
Daha fazla  
Windows 10 kullanıyorum, 11'e geçmem gerçekten önemli mi? Geçmişken formatta atarım ama sizce çok önemli bir değişiklik sağlar mı? Sadece oyun oynayan, forumda takılan birisi için yani.

Intel Core 11-12. nesil ustu Intel Core islemciniz varsa, Intel Core 11-12. nesil ustu islemciniz icin ekstra e Core ve p Core performansi artacak. Yani, gecmeniz bundan dolayi iyi olabilir.

Windows 10 kullanıyorum, 11'e geçmem gerçekten önemli mi? Geçmişken formatta atarım ama sizce çok önemli bir değişiklik sağlar mı? Sadece oyun oynayan, forumda takılan birisi için yani.
Şuan gereksiz ben win 11 e alışamayıp ve artısını görmeyip 10 a döndüm.

Intel Core 11-12. nesil ustu Intel Core islemciniz varsa, Intel Core 11-12. nesil ustu islemciniz icin ekstra e Core ve p Core performansi artacak. Yani, gecmeniz bundan dolayi iyi olabilir.
RX 5500 XT, AMD Ryzen 5 3600. Teknik konularla hiç ilgilenmedim hocam.

12100 12400 ve 13100'de bulunmuyor. 13400 veya 12600K üstü işlemci varsa gerekli, onun dışında tamamen opsiyonal.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı