Windows 11 gerekli mi?

Lisans olmadığı sürece arayüzde zaten pek bir değişiklik yapılmıyordu. Değil mi? :D
Workaroundlar var illa değişiklik yapmak istersen. Ama bahsettiğim mevzu tam olarak o değildi. Windows 11, Windows 10'dan daha modern ve -kişisel görüşüm- estetik duruyor. Fakat aşırı önemli bir detay mı? Değil.

RX 5500 XT, AMD Ryzen 5 3600. teknik konularla hiç ilgilenmedim hocam.

İşlemciniz, Windows 11 tarafından destekleniyorsa, sistem gereksinimlerini karşılıyorsa ve özellikle Windows 11 özel sürücü güncelleştirme desteğiniz varsa, bir zahmet geçin. Windows 11; güncel donanım, güncel işletim sistemi. En iyi güvenlik, yenilik. Ben kullanıyorum, öneririm.

Workaroundlar var illa değişiklik yapmak istersen. Ama bahsettiğim mevzu tam olarak o değildi. Windows 11, Windows 10'dan daha modern ve -kişisel görüşüm- estetik duruyor. Fakat aşırı önemli bir detay mı? Değil.
Anladım, workaround dediğiniz ne? Nasıl daha fazla detaya erişebilirim?

İşlemciniz, Windows 11 tarafından destekleniyorsa, sistem gereksinimlerini karşılıyorsa ve özellikle Windows 11 özel sürücü güncelleştirme desteğiniz varsa, bir zahmet geçin. Windows 11; güncel donanım, güncel işletim sistemi. En iyi güvenlik, yenilik. Ben kullanıyorum, öneririm.
Şey.. Bu ne için?

Dosya Ekleri

• 23542.png
    23542.png
    8,4 KB · Görüntüleme: 42
Herşeyin düzgün çalıyorsa kaşınma derim. Bir gün format atman gerekirse, istersen geçer merakını giderirsin.

Windows 10 hala güncel bir işletim sistemi. Sadece güvenlik güncelleştirmeleri almıyor. Özellik güncelleştirmesi de alıyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı