Ömer9748 Decapat Katılım 4 Kasım 2021 Mesajlar 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Kasım 2021 #1 Bu Windows 11 adamı kanser eder yine abuk subuk bir sorunla konu açıyorum. Nasıl düzeltebilirim bunu?
Bu Windows 11 adamı kanser eder yine abuk subuk bir sorunla konu açıyorum. Nasıl düzeltebilirim bunu?
B Barantt Yoctopat Katılım 26 Ocak 2022 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ocak 2022 #11 Ömer9748 dedi: Aslında bilgisayarı güncelledim sorun yoktu sonra tekrar gelmiş tekrar güncelledim ondan sonra böyle oldu düzeltileceği zaman tam olarak nasıl düzelir yeni güncellemeyle mi? Genişletmek için tıkla... Problemi çözebildin mi? Çözdüysen nasıl benim de aynı problem oldu çünkü. Artı 0 Eksi
Ömer9748 dedi: Aslında bilgisayarı güncelledim sorun yoktu sonra tekrar gelmiş tekrar güncelledim ondan sonra böyle oldu düzeltileceği zaman tam olarak nasıl düzelir yeni güncellemeyle mi? Genişletmek için tıkla... Problemi çözebildin mi? Çözdüysen nasıl benim de aynı problem oldu çünkü.
KS KS Ömer9748 Decapat Katılım 4 Kasım 2021 Mesajlar 23 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ocak 2022 #12 Barantt dedi: Problemi çözebildin mi? Çözdüysen nasıl benim de aynı problem oldu çünkü. Genişletmek için tıkla... Evet çözdüm. Buradaki bağlantıdaki adımları uygula. Değer kısmına yanlış hatırlamıyorsam 1 girmiştim kendin dene değeri istersen. Artı 0 Eksi
Barantt dedi: Problemi çözebildin mi? Çözdüysen nasıl benim de aynı problem oldu çünkü. Genişletmek için tıkla... Evet çözdüm. Buradaki bağlantıdaki adımları uygula. Değer kısmına yanlış hatırlamıyorsam 1 girmiştim kendin dene değeri istersen.