E ejderya_22 Megapat Katılım 2 Ağustos 2014 Mesajlar 231 Çözümler 2 19 Kasım 2021 #1 Merhaba, görev çubuğunu masaüstündeyken gösterip uygulamalarda tam ekranken gizleme şansımız var mı dock uygulamalarındaki gibi?
Merhaba, görev çubuğunu masaüstündeyken gösterip uygulamalarda tam ekranken gizleme şansımız var mı dock uygulamalarındaki gibi?
DarkReader Kilopat Katılım 29 Nisan 2021 Mesajlar 8.345 Çözümler 29 Yer Tatooine 19 Kasım 2021 #2 Ayarlar->Kişiselleştirme->Görev çubuğu->Görev Çubuğu davranışları->Görev çubuğunu otomatik gizle ile yapabilirsiniz. Artı 0 Eksi
Ayarlar->Kişiselleştirme->Görev çubuğu->Görev Çubuğu davranışları->Görev çubuğunu otomatik gizle ile yapabilirsiniz.
KS KS E ejderya_22 Megapat Katılım 2 Ağustos 2014 Mesajlar 231 Çözümler 2 19 Kasım 2021 #3 DarkReader dedi: Ayarlar->kişiselleştirme->görev çubuğu->görev çubuğu davranışları->görev çubuğunu otomatik gizle ile yapabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Dediğiniz ayarı yapınca masaüstündeyken de gizli oluyor. Artı 0 Eksi
DarkReader dedi: Ayarlar->kişiselleştirme->görev çubuğu->görev çubuğu davranışları->görev çubuğunu otomatik gizle ile yapabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Dediğiniz ayarı yapınca masaüstündeyken de gizli oluyor.
Muhammed Nabi Oğuz Hectopat Katılım 29 Ocak 2021 Mesajlar 528 Çözümler 6 Yer Kayseri Daha fazla Sistem Özellikleri Huawei Matebook D15 2022 Intel Core İ5 1155G7 8GB 3733 Mhz RAM Cinsiyet Erkek 19 Kasım 2021 #4 ejderya_22 dedi: Dediğiniz ayarı yapınca masaüstündeyken de gizli oluyor. Genişletmek için tıkla... Evet bunu bende arıyorum cevabını bilen varsa bende merak ediyorum. Artı 0 Eksi
ejderya_22 dedi: Dediğiniz ayarı yapınca masaüstündeyken de gizli oluyor. Genişletmek için tıkla... Evet bunu bende arıyorum cevabını bilen varsa bende merak ediyorum.