Windows 11 görev çubuğu üzerinde boşluk kalıyor

Çift monitör mü kullanıyorsunuz.

Bu arada hangi Windows 11 sürümünü kullanıyorsunuz yaptığım araştırmaya göre 25262 sürümünde düzeltildiği yazıyor kaynak: Redirecting
Çift monitör kullanmıyorum ve güncel olarak görünüyor.

Dosya Ekleri

• resim_2024-01-08_224758577.png
    74,2 KB · Görüntüleme: 35
Çift monitör mü kullanıyorsunuz.

Bu arada hangi Windows 11 sürümünü kullanıyorsunuz yaptığım araştırmaya göre 25262 sürümünde düzeltildiği yazıyor kaynak: Redirecting
Peki bunu o sürüme nasıl yükseltebilirim.

Dosya Ekleri

• resim_2024-01-08_225727190.png
    19,9 KB · Görüntüleme: 36
Peki bunu o sürüme nasıl yükseltebilirim?

Windows sürümünüz güncel. Komut istemini yönetici olarak çalıştırın ve sırasıyla komutları deneyin işlemler bitince sonraki komuta geçin.

sfc /scannow

DISM /Online /Cleanup-Image /CheckHealth

DISM.exe /Online /Cleanup-image /Scanhealth

DISM.exe /Online /Cleanup-image /RestoreHealth

Sisteminiz güncel gözüküyor hala o Bug'un olması garip görev çubuğunu gizleyip tekrar aktifleştirir misiniz hala olacak mı?

Çokça denedim onu

Şu an bunu deniyorum ama %2 de takıldı.

Kullandığınız programlardan biri buna sebep oluyor olabilir mi startallback ve translucentdb gibi.

Wallpaper Engine yükledikten sonra fark ettim uygulamayı silmeme rağmen değişiklik olmayınca alakasız olduğunu düşündüm ve kullanmaya devam ediyorum.

Wallpaper Engine yükledikten sonra fark ettim uygulamayı silmeme rağmen değişiklik olmayınca alakasız olduğunu düşündüm ve kullanmaya devam ediyorum.

Oturumdan çıkıp tekrar girer misiniz yine olmazsa cihazınızda yeni bir kullanıcı oluşturun ve yeni kullanıcıya giriş yapın bu da işe yaramazsa artık tek çare temiz kurulum ile Windows 11'i baştan kurmak olacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…