I ibrhm.psd Centipat Katılım 25 Aralık 2023 Mesajlar 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ocak 2024 #11 4K KESİTLER dedi: Çift monitör mü kullanıyorsunuz. Bu arada hangi Windows 11 sürümünü kullanıyorsunuz yaptığım araştırmaya göre 25262 sürümünde düzeltildiği yazıyor kaynak: Redirecting Genişletmek için tıkla... Çift monitör kullanmıyorum ve güncel olarak görünüyor. Dosya Ekleri resim_2024-01-08_224758577.png 74,2 KB · Görüntüleme: 35
4K KESİTLER dedi: Çift monitör mü kullanıyorsunuz. Bu arada hangi Windows 11 sürümünü kullanıyorsunuz yaptığım araştırmaya göre 25262 sürümünde düzeltildiği yazıyor kaynak: Redirecting Genişletmek için tıkla... Çift monitör kullanmıyorum ve güncel olarak görünüyor.
4K KESİTLER Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Ocak 2020 Mesajlar 1.782 Makaleler 1 Çözümler 25 Yer Türkiye 8 Ocak 2024 #12 ibrhm.psd dedi: Çift monitör kullanmıyorum ve güncel olarak görünüyor. Genişletmek için tıkla... Arama çubuğuna winver yazıp ekran görüntüsü atar mısınız?
ibrhm.psd dedi: Çift monitör kullanmıyorum ve güncel olarak görünüyor. Genişletmek için tıkla... Arama çubuğuna winver yazıp ekran görüntüsü atar mısınız?
I ibrhm.psd Centipat Katılım 25 Aralık 2023 Mesajlar 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ocak 2024 #13 4K KESİTLER dedi: Çift monitör mü kullanıyorsunuz. Bu arada hangi Windows 11 sürümünü kullanıyorsunuz yaptığım araştırmaya göre 25262 sürümünde düzeltildiği yazıyor kaynak: Redirecting Genişletmek için tıkla... Peki bunu o sürüme nasıl yükseltebilirim. Dosya Ekleri resim_2024-01-08_225727190.png 19,9 KB · Görüntüleme: 36
4K KESİTLER dedi: Çift monitör mü kullanıyorsunuz. Bu arada hangi Windows 11 sürümünü kullanıyorsunuz yaptığım araştırmaya göre 25262 sürümünde düzeltildiği yazıyor kaynak: Redirecting Genişletmek için tıkla... Peki bunu o sürüme nasıl yükseltebilirim.
neXusTS Hectopat Katılım 19 Ocak 2023 Mesajlar 2.777 Makaleler 2 Çözümler 66 Daha fazla Sistem Özellikleri | AMD Ryzen 3 2200G 3.5 GHz - 16 GB 3000 MHz RAM - VEGA 8 Grafik Kartı (4 GB VRAM) | Cinsiyet Erkek 8 Ocak 2024 #14 ibrhm.psd dedi: Peki bunu o sürüme nasıl yükseltebilirim? Genişletmek için tıkla... Windows sürümünüz güncel. Komut istemini yönetici olarak çalıştırın ve sırasıyla komutları deneyin işlemler bitince sonraki komuta geçin. sfc /scannow DISM /Online /Cleanup-Image /CheckHealth DISM.exe /Online /Cleanup-image /Scanhealth DISM.exe /Online /Cleanup-image /RestoreHealth
ibrhm.psd dedi: Peki bunu o sürüme nasıl yükseltebilirim? Genişletmek için tıkla... Windows sürümünüz güncel. Komut istemini yönetici olarak çalıştırın ve sırasıyla komutları deneyin işlemler bitince sonraki komuta geçin. sfc /scannow DISM /Online /Cleanup-Image /CheckHealth DISM.exe /Online /Cleanup-image /Scanhealth DISM.exe /Online /Cleanup-image /RestoreHealth
4K KESİTLER Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Ocak 2020 Mesajlar 1.782 Makaleler 1 Çözümler 25 Yer Türkiye 8 Ocak 2024 #15 ibrhm.psd dedi: Peki bunu o sürüme nasıl yükseltebilirim? Genişletmek için tıkla... Sisteminiz güncel gözüküyor hala o bug'un olması garip görev çubuğunu gizleyip tekrar aktifleştirir misiniz hala olacak mı?
ibrhm.psd dedi: Peki bunu o sürüme nasıl yükseltebilirim? Genişletmek için tıkla... Sisteminiz güncel gözüküyor hala o bug'un olması garip görev çubuğunu gizleyip tekrar aktifleştirir misiniz hala olacak mı?
I ibrhm.psd Centipat Katılım 25 Aralık 2023 Mesajlar 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ocak 2024 #16 4K KESİTLER dedi: Sisteminiz güncel gözüküyor hala o Bug'un olması garip görev çubuğunu gizleyip tekrar aktifleştirir misiniz hala olacak mı? Genişletmek için tıkla... Çokça denedim onu neXusTS dedi: Windows sürümünüz güncel. Komut istemini yönetici olarak çalıştırın ve sırasıyla komutları deneyin işlemler bitince sonraki komuta geçin. SFC /scannow DISM /Online /Cleanup-Image /CheckHealth DISM.exe /Online /Cleanup-image /Scanhealth DISM.exe /Online /Cleanup-image /RestoreHealth Genişletmek için tıkla... Şu an bunu deniyorum ama %2 de takıldı.
4K KESİTLER dedi: Sisteminiz güncel gözüküyor hala o Bug'un olması garip görev çubuğunu gizleyip tekrar aktifleştirir misiniz hala olacak mı? Genişletmek için tıkla... Çokça denedim onu neXusTS dedi: Windows sürümünüz güncel. Komut istemini yönetici olarak çalıştırın ve sırasıyla komutları deneyin işlemler bitince sonraki komuta geçin. SFC /scannow DISM /Online /Cleanup-Image /CheckHealth DISM.exe /Online /Cleanup-image /Scanhealth DISM.exe /Online /Cleanup-image /RestoreHealth Genişletmek için tıkla... Şu an bunu deniyorum ama %2 de takıldı.
4K KESİTLER Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Ocak 2020 Mesajlar 1.782 Makaleler 1 Çözümler 25 Yer Türkiye 8 Ocak 2024 #17 ibrhm.psd dedi: Çokça denedim onu. Genişletmek için tıkla... Kullandığınız programlardan biri buna sebep oluyor olabilir mi startallback ve translucentdb gibi.
ibrhm.psd dedi: Çokça denedim onu. Genişletmek için tıkla... Kullandığınız programlardan biri buna sebep oluyor olabilir mi startallback ve translucentdb gibi.
neXusTS Hectopat Katılım 19 Ocak 2023 Mesajlar 2.777 Makaleler 2 Çözümler 66 Daha fazla Sistem Özellikleri | AMD Ryzen 3 2200G 3.5 GHz - 16 GB 3000 MHz RAM - VEGA 8 Grafik Kartı (4 GB VRAM) | Cinsiyet Erkek 8 Ocak 2024 #18 ibrhm.psd dedi: Çokça denedim onu Şu an bunu deniyorum ama %2 de takıldı. Genişletmek için tıkla... Tamamlanacaktır sabırla bekleyin.
ibrhm.psd dedi: Çokça denedim onu Şu an bunu deniyorum ama %2 de takıldı. Genişletmek için tıkla... Tamamlanacaktır sabırla bekleyin.
I ibrhm.psd Centipat Katılım 25 Aralık 2023 Mesajlar 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ocak 2024 #19 4K KESİTLER dedi: Kullandığınız programlardan biri buna sebep oluyor olabilir mi startallback ve translucentdb gibi. Genişletmek için tıkla... Wallpaper Engine yükledikten sonra fark ettim uygulamayı silmeme rağmen değişiklik olmayınca alakasız olduğunu düşündüm ve kullanmaya devam ediyorum.
4K KESİTLER dedi: Kullandığınız programlardan biri buna sebep oluyor olabilir mi startallback ve translucentdb gibi. Genişletmek için tıkla... Wallpaper Engine yükledikten sonra fark ettim uygulamayı silmeme rağmen değişiklik olmayınca alakasız olduğunu düşündüm ve kullanmaya devam ediyorum.
4K KESİTLER Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Ocak 2020 Mesajlar 1.782 Makaleler 1 Çözümler 25 Yer Türkiye 8 Ocak 2024 #20 ibrhm.psd dedi: Wallpaper Engine yükledikten sonra fark ettim uygulamayı silmeme rağmen değişiklik olmayınca alakasız olduğunu düşündüm ve kullanmaya devam ediyorum. Genişletmek için tıkla... Oturumdan çıkıp tekrar girer misiniz yine olmazsa cihazınızda yeni bir kullanıcı oluşturun ve yeni kullanıcıya giriş yapın bu da işe yaramazsa artık tek çare temiz kurulum ile Windows 11'i baştan kurmak olacak.
ibrhm.psd dedi: Wallpaper Engine yükledikten sonra fark ettim uygulamayı silmeme rağmen değişiklik olmayınca alakasız olduğunu düşündüm ve kullanmaya devam ediyorum. Genişletmek için tıkla... Oturumdan çıkıp tekrar girer misiniz yine olmazsa cihazınızda yeni bir kullanıcı oluşturun ve yeni kullanıcıya giriş yapın bu da işe yaramazsa artık tek çare temiz kurulum ile Windows 11'i baştan kurmak olacak.