Çift monitör kullanmıyorum ve güncel olarak görünüyor.Çift monitör mü kullanıyorsunuz.
Bu arada hangi Windows 11 sürümünü kullanıyorsunuz yaptığım araştırmaya göre 25262 sürümünde düzeltildiği yazıyor kaynak: Redirecting
Çift monitör kullanmıyorum ve güncel olarak görünüyor.Çift monitör mü kullanıyorsunuz.
Bu arada hangi Windows 11 sürümünü kullanıyorsunuz yaptığım araştırmaya göre 25262 sürümünde düzeltildiği yazıyor kaynak: Redirecting
Çift monitör kullanmıyorum ve güncel olarak görünüyor.
Peki bunu o sürüme nasıl yükseltebilirim.Çift monitör mü kullanıyorsunuz.
Peki bunu o sürüme nasıl yükseltebilirim?
Peki bunu o sürüme nasıl yükseltebilirim?
Sisteminiz güncel gözüküyor hala o Bug'un olması garip görev çubuğunu gizleyip tekrar aktifleştirir misiniz hala olacak mı?
Windows sürümünüz güncel. Komut istemini yönetici olarak çalıştırın ve sırasıyla komutları deneyin işlemler bitince sonraki komuta geçin.
SFC /scannow
DISM /Online /Cleanup-Image /CheckHealth
DISM.exe /Online /Cleanup-image /Scanhealth
DISM.exe /Online /Cleanup-image /RestoreHealth
Çokça denedim onu.
Çokça denedim onu
Şu an bunu deniyorum ama %2 de takıldı.
Kullandığınız programlardan biri buna sebep oluyor olabilir mi startallback ve translucentdb gibi.
Wallpaper Engine yükledikten sonra fark ettim uygulamayı silmeme rağmen değişiklik olmayınca alakasız olduğunu düşündüm ve kullanmaya devam ediyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.