Windows 11 görev çubuğu Windows 10 ile aynı

Bieberalp

Femtopat
Katılım
26 Ocak 2021
Mesajlar
70
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
2021-08-10 (2).png


Arkadaşlar sorun bu ne yapmam lazım?
 
Çoğu kişilerde baş gösteren sorun. Çoğu kişi de ayarlardan sıfırlayarak çözmüş.
 
Eki Görüntüle 1134161

Arkadaşlar sorun bu ne yapmam lazım?
Hocam bu sorunu çok gördüm. Önerim yeniden USB ‘ye ISO’yu yazdırıp yeniden kurulum yapmanız. Çalışıyorsa gene iyi çünkü çoğu kişide çalışmıyordu.
Hocam bilgisayarı güncelledim şimdi çözüldü.


Yalnız hocam şimdi de arama çubuğu çalışmıyor.
Hocam Windows 11 sonuçta şuan hala ilk sürümlerinde bildiğin. Ondan dolayı da hataların olması çok normal. Format da işe yaramazsa sanırım sadece yapacağınız şey güncellemeyi beklemeniz.
 
Hocam bu sorunu çok gördüm. Önerim yeniden USB ‘ye ISO'yu yazdırıp yeniden kurulum yapmanız. Çalışıyorsa gene iyi çünkü çoğu kişide çalışmıyordu.

Hocam Windows 11 sonuçta şu an hala ilk sürümlerinde bildiğin. Ondan dolayı da hataların olması çok normal. Format da işe yaramazsa sanırım sadece yapacağınız şey güncellemeyi beklemeniz.

Hocam format atmak uzun sürer mi?
 
Hocam Windows 10'a çevirip tekrar 11'e güncellesem düzelir mi?
Kısa sürmesi için.
Hocam öyle yaparsanız daha uzun bile sürebilir. Önceki sürüme geçmek 1 saat sürecektir. Ondan sonra zaten bir sürü program gidiyor. En son Windows 10’da ne yüklü ise onlar olur. Diğerleri silinir. Ondan sonra Windows 11’in güncelleme dosyasını yüklemek internet hızlı değilse 1 saat sürebilir. Ondan sonra güncellenmesi 1 saat daha. Ondan sonra yeniden uygulamaları uygulamaları yükleseniz gene 1 saat sürer büyük ihtimalle. Yani toplamda 4-5 saat sürüyor. Yani o yüzden ikisinide yapsanız pek bişey değişeceğini zannetmem.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı