Windows 11 görev çubuğu Windows 10 nasıl yapılır?

Hayır oluyor.

Görev çubuğuna sağ tıkla, "Görev Çubuğu Ayarları"'na gel, oradan "Görev Çubuğu Davranışları", ondan sonra da "Görev Çubuğu Hizalama"'ya gel ve "Sol"'u seç.
 
Windows 10'un kendi görev çubuğunu nasıl yapabilirim?
 

Dosya Ekleri

  • download.jpg
    download.jpg
    3,8 KB · Görüntüleme: 126
Son düzenleyen: Moderatör:

ZIP dosyasının içerisindeki "Restore Classic Taskbar in Windows 11.reg" dosyasına çift tıklayın ve sisteme ekleyin. Sonrasında Görev Yöneticisi'nden explorer.exe'yi kapatıp tekrardan çalıştırın.

Değişiklikleri geri almak için ZIP dosyasının içerisindeki "Undo.reg" dosyasına çift tıklayın ve sisteme ekleyin. Sonrasında Görev Yöneticisi'nden explorer.exe'yi kapatıp tekrardan çalıştırın.

Dikkat: Windows 10 görev çubuğu aktifleştirildiğinde başlat menüsü ve dosya gezgini pencereleri çalışmıyor. Bu sebeple değişiklikleri geri almak için kullanılması gereken "Undo.reg" dosyasına ulaşmaya çalışırken bile sorun yaşayabilirsiniz.

Sorumluluk size aittir. Sistem geri yükleme noktası oluşturmanızı şiddetle öneririm.


Tavsiye: Bu işlemi yaparken internet tarayıcınız açık olsun. Olur da Windows 10 görev çubuğuna geçer ve sonrasında eski haline çevirmek isterseniz, tarayıcının indirilenler menüsünden ilgili ZIP'e ulaşmanız ve içerisinden "Undo.reg" dosyasını çalıştırmanız kolay olur. Çünkü herhangi bir klasör açtığınızda pencere ekrana gelmeyecek. Dikkat notu düşmemin sebebi de budur.
 

Geri
Yukarı