4 475422 Hectopat Katılım 8 Temmuz 2021 Mesajlar 123 Çözümler 2 21 Aralık 2021 #1 Bilgisayarda ayarlar açılmıyordu ve bir sitede konsola yazmam gereken bir yazı vardı ve yazdığımda böyle oldu. Dosya Ekleri 20211221_202548.jpg 71,9 KB · Görüntüleme: 107 Son düzenleyen: Moderatör: 21 Aralık 2021
Bilgisayarda ayarlar açılmıyordu ve bir sitede konsola yazmam gereken bir yazı vardı ve yazdığımda böyle oldu.
Çözüm 4 4 404631 21 Aralık 2021 Powershell yönetici olarak başlat sonra şu komutu gir. Bitince yeniden başlat: Get-AppXPackage -allusers | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register "$($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml"}
Powershell yönetici olarak başlat sonra şu komutu gir. Bitince yeniden başlat: Get-AppXPackage -allusers | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register "$($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml"}
KS KS 4 475422 Hectopat Katılım 8 Temmuz 2021 Mesajlar 123 Çözümler 2 24 Aralık 2021 #21 Umut Nas dedi: Hocam kusura bakmayın bilgisayarımın görüntü kablosu bozulmuştu yeni aldım ama çözdüğünüze sevindim format atsanız bile. Genişletmek için tıkla... Hocam kusura bakmayın görmemişim. Sorun yok hocam insan hata yapa yapa öğrenir o kodu yazmayacaktım Artı 0 Eksi
Umut Nas dedi: Hocam kusura bakmayın bilgisayarımın görüntü kablosu bozulmuştu yeni aldım ama çözdüğünüze sevindim format atsanız bile. Genişletmek için tıkla... Hocam kusura bakmayın görmemişim. Sorun yok hocam insan hata yapa yapa öğrenir o kodu yazmayacaktım