Çözüldü Windows 11 görev çubuğunu inceltmek mümkün mü?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

bjkworld26

Kilopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
• AMD Ryzen 5 3600 • MSI B450M-A Pro Max • Gigabyte GeForce GTX 1060 6 GB • 240 GB Gigabyte SSD / 500GB Samsung 970 EVO Plus / 2 TB western Green HDD • Kingston Beats 16 GB 3600 MHz RAM.
Windows 10'dan 11'e geçtim. Monitörüm 2K olmasına rağmen görev çubuğu aşırı kalın geldi. Ayarlardan inceltmeyi bulamadım. Regedit ten dosya oluşturup sıfır yaptım fakat gene aynı değişmedi. Madem yeni bir Windows yapıyorsunuz neden özelleştirmeyi bize bırakmıyorsunuz? Saydam efekti bile bir garip Windows 10 gibi değil. Windows 10'dan memnundum fakat güncelleme desteği bitiyor diye 11'e geçtim. İlk çıktığı zaman 11'e geçmiştim. Geri 10'a döndüm. Kaç yıl geçti hala düzeltememişler :(

Var mı çözümü?

Windows 10'dan 11'e geçtim. Monitörüm 2K olmasına rağmen görev çubuğu aşırı kalın geldi. Ayarlardan inceltmeyi bulamadım. Regedit ten dosya oluşturup sıfır yaptım fakat gene aynı değişmedi. Madem yeni bir Windows yapıyorsunuz neden özelleştirmeyi bize bırakmıyorsunuz? Saydam efekti bile bir garip Windows 10 gibi değil. Windows 10'dan memnundum fakat güncelleme desteği bitiyor diye 11'e geçtim. İlk çıktığı zaman 11'e geçmiştim. Geri 10'a döndüm. Kaç yıl geçti hala düzeltememişler :(

Var mı çözümü?

Ben de bulamadım hocam. Mecbur farklı programlar vasıtasıyla saydamlığı 0 yaptım. Windows 10 özelleştirme seçenekleri çok daha iyiydi. Ben görev çubuğunu üstte kullanırdım o da yok mesela. Windows 11 zorunda olmasak kullanılmaz.

Var mı çözümü?

Ekran ayarlarından ölçeği düşürebilirsin ama genel olarak ekran da küçülecektir.

Ekran ayarlarından ölçeği düşürebilirsin ama genel olarak ekran da küçülecektir.

Ölçek 100'ün altına inmiyor. Explorerpatcher diye bir uygulama ile küçülttüm.

Çözüm
Buradan Recep baltaşa, Ali Güngör'e sesleniyorum. Şu Windows 11'in bu tarz problemlerini iletin yetkililere. Vatandaş sıkıntı çekiyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı