Olympos1 Hectopat Katılım 2 Mart 2022 Mesajlar 85 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Eylül 2023 #1 Bilgisayar ilk geldiğinde arka plana hangi resmi koyarsam görev çubu o arka planın rengini alıyordu ama ayarlarla oynadıktan sonra bu özelliği bir daha açamadım. Saydamlık efektini açtım yine de olmadı. Nasıl bu özelliği geri getirebilirim?
Bilgisayar ilk geldiğinde arka plana hangi resmi koyarsam görev çubu o arka planın rengini alıyordu ama ayarlarla oynadıktan sonra bu özelliği bir daha açamadım. Saydamlık efektini açtım yine de olmadı. Nasıl bu özelliği geri getirebilirim?
Çözüm ygtylc 17 Eylül 2023 Erişilebilirlikte de ayar var. Eğer yine çözülmezse win+ctrl+shift+b, o da çözmezse ekran kartı sürücünüzü tekrar kurun.
Erişilebilirlikte de ayar var. Eğer yine çözülmezse win+ctrl+shift+b, o da çözmezse ekran kartı sürücünüzü tekrar kurun.
5 534747 Hectopat Katılım 2 Nisan 2022 Mesajlar 4.910 Makaleler 2 Çözümler 42 17 Eylül 2023 #2 Görev çubuğuna sağ tıklayıp ayarlarına girin. Orada mevcut arka plan ile uyum sağla gibi bir ayar olması lazım. Artı 0 Eksi
Görev çubuğuna sağ tıklayıp ayarlarına girin. Orada mevcut arka plan ile uyum sağla gibi bir ayar olması lazım.
ayowtf Picopat Katılım 1 Mayıs 2023 Mesajlar 272 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Eylül 2023 #3 Kişiselleştirme de renkler bölümünden saydamlık efektini aç. (Eğer olduysa çözüm olarak işaretleyebilirsin.) Artı 0 Eksi
Kişiselleştirme de renkler bölümünden saydamlık efektini aç. (Eğer olduysa çözüm olarak işaretleyebilirsin.)
KS KS Olympos1 Hectopat Katılım 2 Mart 2022 Mesajlar 85 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Eylül 2023 #4 ayowtf dedi: Kişiselleştirme de renkler bölümünden saydamlık efektini aç. (Eğer olduysa çözüm olarak işaretleyebilirsin.) Genişletmek için tıkla... Açık zaten Artı 0 Eksi
ayowtf dedi: Kişiselleştirme de renkler bölümünden saydamlık efektini aç. (Eğer olduysa çözüm olarak işaretleyebilirsin.) Genişletmek için tıkla... Açık zaten
ayowtf Picopat Katılım 1 Mayıs 2023 Mesajlar 272 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Eylül 2023 #5 SS atsana. Olympos1 dedi: Açık zaten Genişletmek için tıkla... Artı 0 Eksi
KS KS Olympos1 Hectopat Katılım 2 Mart 2022 Mesajlar 85 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Eylül 2023 #6 534747 dedi: Görev çubuğuna sağ tıklayıp ayarlarına girin. Orada mevcut arka plan ile uyum sağla gibi bir ayar olması lazım. Genişletmek için tıkla... Öyle bir ayar yok, göremiyorum. Artı 0 Eksi
534747 dedi: Görev çubuğuna sağ tıklayıp ayarlarına girin. Orada mevcut arka plan ile uyum sağla gibi bir ayar olması lazım. Genişletmek için tıkla... Öyle bir ayar yok, göremiyorum.
M E T A Hectopat Katılım 29 Haziran 2021 Mesajlar 117 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Eylül 2023 #7 Ben de aynı sorunu yaşıyorum, varsayılan duvar kağıtlarında uyum sağlıyor ama duvar kağıdını değiştirince düz renk oluyor... Artı 0 Eksi
Ben de aynı sorunu yaşıyorum, varsayılan duvar kağıtlarında uyum sağlıyor ama duvar kağıdını değiştirince düz renk oluyor...
KS KS Olympos1 Hectopat Katılım 2 Mart 2022 Mesajlar 85 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Eylül 2023 #8 ayowtf dedi: SS atsana. Genişletmek için tıkla... Saydamlık açık. Dosya Ekleri Ekran görüntüsü 2023-09-17 105706.png 1,8 MB · Görüntüleme: 53 Artı 0 Eksi
ayowtf Picopat Katılım 1 Mayıs 2023 Mesajlar 272 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Eylül 2023 #9 Olympos1 dedi: Saydamlık açık. Genişletmek için tıkla... Bir de bahsettiğim saydamlık efektlerini kapatıp dene eğer değişmiş ise zaten şu an efekt açıktır. Artı 0 Eksi
Olympos1 dedi: Saydamlık açık. Genişletmek için tıkla... Bir de bahsettiğim saydamlık efektlerini kapatıp dene eğer değişmiş ise zaten şu an efekt açıktır.
KS KS Olympos1 Hectopat Katılım 2 Mart 2022 Mesajlar 85 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Eylül 2023 #10 ayowtf dedi: Bir de bahsettiğim saydamlık efektlerini kapatıp dene eğer değişmiş ise zaten şu an efekt açıktır. Genişletmek için tıkla... Kapattım yine aynı. Artı 0 Eksi
ayowtf dedi: Bir de bahsettiğim saydamlık efektlerini kapatıp dene eğer değişmiş ise zaten şu an efekt açıktır. Genişletmek için tıkla... Kapattım yine aynı.