Deniz24386
Kilopat
Yükseltme aracını indirin ve öyle deneyin.
Evet evet ben bir an anlamadımda.
Kaç saat sürer?
Hatalar olabilir.Şans işi biraz.Bana Windows İnsider ile geçir dosyaların silinmez dediler öyle geç dediler bende öyle yaptım geliştirici ile indirmişim bi farklılık yada bi değişiklik olurmu?
İnsider geçmedende olur size yanlış bilgi vermişlerBana Windows İnsider ile geçir dosyaların silinmez dediler öyle geç dediler bende öyle yaptım geliştirici ile indirmişim bi farklılık yada bi değişiklik olurmu?
bilgisayarı Windows 10 A geri çevirip KURTARMA yapıp normal Download Windows 11 burdan yaparsam o çıkmaz ve yine aynı şekilde olurmu?Bu kaldıramaz Insider olunca böyle oluyor.
aynı şekilde olurmu dediğim normal Windows 11 dosyalarım falan durduğu şekildebilgisayarı Windows 10 A geri çevirip KURTARMA yapıp normal Download Windows 11 burdan yaparsam o çıkmaz ve yine aynı şekilde olurmu?
Bilgisayarı Windows 10'a geri çevirip KURTARMA yapıp normal Download Windows 11 buradan yaparsam o çıkmaz ve yine aynı şekilde olur mu?
Aynı şekilde olur mu dediğim normal Windows 11 dosyalarım falan durduğu şekilde.
Elimde USB yok Dosyaları yedeklemeyide OneDrive'den yaparsam aşırı uzun sürer saniyede 1.5mb yükleme hızım var.Dosyalarınızı yedekleyin ve USB eğer varsa temiz kurulum yapın en sağlıklı yöntem bu.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.