Sıfırdan mı kurdun? Sistemini tahmin edemem birde artı olarak.Windows 11'in bugün çıkan yeni güncellemesini indirdim ve kurdum. Öncesinde Valorant'ta 250 FPS üzeri alırken FPS'im 30'lara düştü. Ne yapmalıyım?
Oradan kaldırılınca tamamen silinmiyor, bilgisayarı kapa aç yaptıktan sonra tekrar geliyor oraya oradan silmeniz hiçbir işe yaramaz.
Sıfırdan mı kurdun? Sistemini tahmin edemem bir de artı olarak.
Sadece bana gelmedi herhalde güncelleme. Ekran kartı sürücünüzü güncellemeyi deneyin o kadar FPS etkileyeceğini düşünmüyorum.Hayır Windows Update üzerinden güncellemeyi kurdum. Yeniden başlattım bu kadar. Sistemim RTX 3050 ekran kartı AMD Ryzen 5 5600h işlemci 8 GB RAM.
250 FPS'ten 30 FPS'e düşmesi için güncelleme yüklenirken bilgisayarınızı tokatlamış olmalısınız. Güncelleme bu kadar etkilemez. Sisteminizi yazın. Sonra da oyun içerisinden FPS kısıtlamasını kontrol edin. NVIDIA kullanıyorsanız Denetim Masası'na bakın. Oradan FPS kısıtlanmış olabilir. AMD kullanıyorsanız benzeri ayar orada da olacaktır. AMD hakkında bilgim yok.
Ayrıca sabit 30 FPS mi alıyorsunuz yoksa 30'dan yükselip düştüğü oluyor mu? Sürekli 30 ise sabitlenmiştir.
Hayır Windows Update üzerinden güncellemeyi kurdum. Yeniden başlattım bu kadar. Sistemim RTX 3050 ekran kartı AMD Ryzen 5 5600h işlemci 8 GB RAM.
Sistem geri yüklemeyi kullanın hocam genelde güncellemeden sonra böyle hata olunca geri yüklemeyi kullanıyorum.
Eki Görüntüle 1523421
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.