Çözüldü Windows 11 güncelleme sonrası görev çubuğu görünmüyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

799289

Picopat
Merhaba,

Sadece NVIDIA sürücüsünü güncelledim, Windows güncellemesini yükledim:

(KB5048162)​

(KB5048162)

Anlam veremediğim şekilde alt çubuktaki simgeler görünmüyor.
Nelerin açık olduğunu göremiyorum. Bu güncelleme ile aynı sorunları yaşayan oldu mu?
Nasıl fixleyebilirim?

bdBLiOfLoX.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
KB5048162 ve KB5046740 güncellemeleri benim de çoğu ayarımı USB bağlantılarımı ve Wireless kulaklığımı bozup çözümünü bulamadığım hatalara sebep oldu. Sistem geri yükleme ile şansımı deneyip en kötü Format'a başvuracağım.

Bu arada kendi mesajınıza çözümün ne olduğunu yazmadan çözüm diye işaretlemeniz de fevkalade bir incelik.

Çözüm diye mi işaretledim?

DISM, mrt, sfc/ scannow, Windows repari free, Windows 11 Manager ile içindeki onarma seçenekleriyle çözdüm. O an çok işim vardı, dönüş yapamadım. Bir an sorunu "ben çözdüm çözüldü diye işaretlesene" diye admine şikayet etmişsindir diye düşünmedim değil :) bu arada küçük bir sorunda hemen formata başvurmanız fevkalade bir cahillik :)
Başlat'ı veya görev çubuğunuzu göremiyorsanız görev çubuğu gizlenmiş olabilir. Görmek için şu adımları deneyin. Ayarlar ulaşmak için Windows logo tuşu + I tuşlarına basın, ardından Görev Çubuğu > Kişiselleştirme'yi seçin. Görev çubuğunu kilitle seçeneğini açın.

Başlat menüsünü Windows tuşu ile görebiliyor musunuz? Ve her bilgisayarı açtığınızda veya explorer.exe'i yeniden başlattığınızda sorun yinede devam ediyor mu?
Windows tuşu ile hiçbir alana giremiyorum. Göremiyorum, mrt ile tarama yapıyordum; sonucu gösterecektim o da kayboldu gitti, alttaki görev çubuğu da olmadığından nereye gidiyorlar göremiyorum.

Explorer.exe'i yeniden başlattığımda düzelmiyor.

Windows tuşu ile hiçbir alana giremiyorum. Göremiyorum, mrt ile tarama yapıyordum; sonucu gösterecektim o da kayboldu gitti, alttaki görev çubuğu da olmadığından nereye gidiyorlar göremiyorum.

Explorer.exe'i yeniden başlattığımda düzelmiyor.
Peki Alt+Tab? Yada Windows Gezgini pencereleri açılabiliyor mu bir klasöre tıkladığınız zaman

KB5048162 ve KB5046740 güncellemeleri benim de çoğu ayarımı USB bağlantılarımı ve Wireless kulaklığımı bozup çözümünü bulamadığım hatalara sebep oldu. Sistem geri yükleme ile şansımı deneyip en kötü Format'a başvuracağım.

Bu arada kendi mesajınıza çözümün ne olduğunu yazmadan çözüm diye işaretlemeniz de fevkalade bir incelik.

Artı -2 Eksi

DISM, mrt, sfc/ scannow, Windows repari free, Windows 11 Manager ile içindeki onarma seçenekleriyle çözdüm. O an çok işim vardı, dönüş yapamadım. Bir an sorunu "ben çözdüm çözüldü diye işaretlesene" diye admine şikayet etmişsindir diye düşünmedim değil :) bu arada küçük bir sorunda hemen formata başvurmanız fevkalade bir cahillik :)

Çözüm

Küçük sorun mu? Sen USB aygıtlarının çalışmamasını küçük sorun olarak mı görüyorsun? Kulaklığın sürekli gidip gelmesi klavye mouse çalışıyorken bir anda durmasını?
Kendi cahilliğini başkasının üstüne yıkma istersen.

Yukarıda çözüm altında yazan mesaj taradım çözüldü mesajıydı ne diye senin çözüm olmayan bomboş mesajını çözüm diye işaretleyeyim. İşim vardı da güzel bahaneymiş. 20 30 saniyeni almayacak yazıyı yazmadan taradım çözüldü yazarak mesaj göndermek :) konunuza iki üç mesaj fazla atılsın derdinde olan boş adamlarsınız yahu.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı