KB5048162 ve KB5046740 güncellemeleri benim de çoğu ayarımı USB bağlantılarımı ve Wireless kulaklığımı bozup çözümünü bulamadığım hatalara sebep oldu. Sistem geri yükleme ile şansımı deneyip en kötü Format'a başvuracağım.
Bu arada kendi mesajınıza çözümün ne olduğunu yazmadan çözüm diye işaretlemeniz de fevkalade bir incelik.
Bu ayar normal.Başlat'ı veya görev çubuğunuzu göremiyorsanız görev çubuğu gizlenmiş olabilir. Görmek için şu adımları deneyin. Ayarlar ulaşmak için Windows logo tuşu + I tuşlarına basın, ardından Görev Çubuğu > Kişiselleştirme'yi seçin. Görev çubuğunu kilitle seçeneğini açın.
Windows tuşu ile hiçbir alana giremiyorum. Göremiyorum, mrt ile tarama yapıyordum; sonucu gösterecektim o da kayboldu gitti, alttaki görev çubuğu da olmadığından nereye gidiyorlar göremiyorum.Başlat menüsünü Windows tuşu ile görebiliyor musunuz? Ve her bilgisayarı açtığınızda veya explorer.exe'i yeniden başlattığınızda sorun yinede devam ediyor mu?
Peki Alt+Tab? Yada Windows Gezgini pencereleri açılabiliyor mu bir klasöre tıkladığınız zamanWindows tuşu ile hiçbir alana giremiyorum. Göremiyorum, mrt ile tarama yapıyordum; sonucu gösterecektim o da kayboldu gitti, alttaki görev çubuğu da olmadığından nereye gidiyorlar göremiyorum.
Explorer.exe'i yeniden başlattığımda düzelmiyor.
Hiçbirisi açılmadı.Peki Alt+Tab? Yada Windows Gezgini pencereleri açılabiliyor mu bir klasöre tıkladığınız zaman
KB5048162 ve KB5046740 güncellemeleri benim de çoğu ayarımı USB bağlantılarımı ve Wireless kulaklığımı bozup çözümünü bulamadığım hatalara sebep oldu. Sistem geri yükleme ile şansımı deneyip en kötü Format'a başvuracağım.
Bu arada kendi mesajınıza çözümün ne olduğunu yazmadan çözüm diye işaretlemeniz de fevkalade bir incelik.
Çözüm diye mi işaretledim?
DISM, mrt, sfc/ scannow, Windows repari free, Windows 11 Manager ile içindeki onarma seçenekleriyle çözdüm. O an çok işim vardı, dönüş yapamadım. Bir an sorunu "ben çözdüm çözüldü diye işaretlesene" diye admine şikayet etmişsindir diye düşünmedim değilbu arada küçük bir sorunda hemen formata başvurmanız fevkalade bir cahillik
![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.