Windows 11 güncelleme sonrası siyah ekran veriyor

black703

Zeptopat
Daha fazla  
RAM
CORSAIR 32GB (2x16GB) Vengeance Pro RGB Siyah DDR4 3600MHz CL18
SSD veya HDD modeli
-
Anakart
MSI MPG X570 Gaming Pro Carbon Wi-Fi
İşlemci
R7 5800x3D
Arkadaşlar merhaba bugün bilgisayarıma gelem bildirim ile Windows 10'dan Windows 11'e yükselttim. Sonrasında bilgisayar açılıyor fan sesleri vs. her şey var fakat ekrana bir şey gelmiyor. Mouse ve klavye ışıkları gelmiyor ve kullanılmıyor. BIOS flash işlemi yaptım hemen hemen bütün sürümleri tek tek denedim. BIOS pilini çıkarttım fakat sonuç olumsuz. Başına böyle bir problem gelen varsa çözümünü söylerseniz sevinirim.

update ile yaşancak sorun değil ssdlerin hepsini söküp deneyin işlemcinin dahili grafik kartı vard diye biliyorum ekran kartrını söküp deneyin.
Hocam güncellemeden önce hiç bir sıkıntı yoktu ki. Güncellemeyi yaptım yeniden başlatıldı ardından bu sorunlar oldu. Ekran kartı ve ssd’yi de çıkardım olmadı. Anakartın üzerinde debug led üzerinde cpu kırmızı yanıyor şimdi farkettim.

Hocam güncellemeden önce hiçbir sıkıntı yoktu ki. Güncellemeyi yaptım yeniden başlatıldı ardından bu sorunlar oldu. Ekran kartı ve SSD'yi de çıkardım olmadı. Anakartın üzerinde Debug LED üzerinde CPU kırmızı yanıyor şimdi fark ettim.

Dediğim gibi Update işlemcini falan olmaz CPU işlemcide sorun var demektir bu da psu/ankart/işlemci 3'ten birinde sorun var şanzınıza Update yaparken parçanın biri gg olmuş.

Dediğim gibi Update işlemcini falan olmaz CPU işlemcide sorun var demektir bu da psu/ankart/işlemci 3'ten birinde sorun var şanzınıza Update yaparken parçanın biri gg olmuş.
Hocam güncelleme yapıldı. %100 oldu yeniden başlatıldı ve bi anda her şey gitti. Çok büyük tesadüf değil mi bu?

Hocam güncelleme yapıldı. %100 oldu yeniden başlatıldı ve bir anda her şey gitti. Çok büyük tesadüf değil.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

BIOS flashback işlemini tekrarlayın.
BIOS flashback ssayesinde BIOS körü körüne yeniden flashlanacak aiatem açılacaktır.
Bu işlem yapılırken bilgisayar kapalı, usb olmalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı