Windows 11 güncelleme sonrası Windows'u etkinleştir yazısı çıktı

Bajgoscz

Hectopat
Yer
Samsun
Daha fazla  
Bilgisayarıma yeni bir güncelleme geldi. Güncellemeden sonra alt kısımda Window'su etkinleştir yazısı çıktı. Cracklı Windows 11 kullanıyorum. Nasıl bu sorunu çözebilirim? İnternetten key alsam düzelir mi?

Windows 11 sahte lisansı anlamıştır. Gerçek olanları alın.

Muhtemelen crackli indirdiğiniz için etkinleştirmeni istiyordur. İnternetten alabilirsin ama pek güvenilir midir aldığınız yere bağlı. (Tavsiye etmem)

Yaptığınız şey explorer.exe'yi yeniden başlatmak. Pek etkili olacağını zannetmiyorum. Onun yerine CMD ile halledebilir. Bir yolu vardı ancak unuttum.
Hocam bende de bulunuyordu o yazı öyle yaparak kaldırmıştım bir daha gelmedi o yazıdan, belki benlik bir problemdir.

Yaptığınız şey explorer.exe'yi yeniden başlatmak. Pek etkili olacağını zannetmiyorum. Onun yerine CMD ile halledebilir. Bir yolu vardı ancak unuttum.

cscript slmgr.vbs /ipk TX9XD-98N7V-6WMQ6-BX7FG-H8Q99

cscript slmgr.vbs /skms kms.lotro.cc

cscript slmgr.vbs /ato

Dediğiniz yöne bu ama KMS yazıyor bu da KMS sunucusuna bağlanıyor sanırım bir sorun oluşturur mu?

cscript slmgr.vbs /ipk TX9XD-98N7V-6WMQ6-BX7FG-H8Q99

cscript slmgr.vbs /skms kms.lotro.cc

cscript slmgr.vbs /ato

Dediğiniz yöne bu ama KMS yazıyor bu da KMS sunucusuna bağlanıyor sanırım bir sorun oluşturur mu?
Geç cevap için özür dilerim. Sıkıntı olmaz, ama yinede bir miktar parayı gözden çıkartıp orjinal almak daha mantıklı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…