Bilgisayarıma yeni bir güncelleme geldi. Güncellemeden sonra alt kısımda Window'su etkinleştir yazısı çıktı. Cracklı Windows 11 kullanıyorum. Nasıl bu sorunu çözebilirim? İnternetten key alsam düzelir mi?
Yaptığınız şey explorer.exe'yi yeniden başlatmak. Pek etkili olacağını zannetmiyorum. Onun yerine CMD ile halledebilir. Bir yolu vardı ancak unuttum.Muhtemelen evet fakat bunu tavsiye etmiyoruz, onun yerine bu rehbere göz atabilirsiniz
Hocam bende de bulunuyordu o yazı öyle yaparak kaldırmıştım bir daha gelmedi o yazıdan, belki benlik bir problemdir.Yaptığınız şey explorer.exe'yi yeniden başlatmak. Pek etkili olacağını zannetmiyorum. Onun yerine CMD ile halledebilir. Bir yolu vardı ancak unuttum.
Hocam bunu deniyeceğim herhangi mi KMS sunucusuna bağlanmadan yapıyor anladığım kadarıyla.Muhtemelen evet fakat bunu tavsiye etmiyoruz, onun yerine bu rehbere göz atabilirsiniz
tamamdır reis eyvallah bunu yaptım gitti yazı.Hocam bunu deniyeceğim herhangi mi KMS sunucusuna bağlanmadan yapıyor anladığım kadarıyla.
Yaptığınız şey explorer.exe'yi yeniden başlatmak. Pek etkili olacağını zannetmiyorum. Onun yerine CMD ile halledebilir. Bir yolu vardı ancak unuttum.
Geç cevap için özür dilerim. Sıkıntı olmaz, ama yinede bir miktar parayı gözden çıkartıp orjinal almak daha mantıklı.cscript slmgr.vbs /ipk TX9XD-98N7V-6WMQ6-BX7FG-H8Q99
cscript slmgr.vbs /skms kms.lotro.cc
cscript slmgr.vbs /ato
Dediğiniz yöne bu ama KMS yazıyor bu da KMS sunucusuna bağlanıyor sanırım bir sorun oluşturur mu?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.