Windows 11 güncellemeleri yapılamıyor

yeezyy

Decapat
Evet arkadaşlar konu bu kadar her ne kadar indirmeye çalışsam da "yükleme hatası - 0x800700c1" bu hatayı veriyor bir çözüm bulamadım yaşayanlar var çözüm videoları var denememe rağmen olmadı Windows orijinal aksi takdirde etkinleştir derdi zaten alta birkaç ekran görüntüsü bırakıyorum. Yardımlarınızı bekliyorum, iyi sosyaller.

Dosya Ekleri

• Ekran Görüntüsü (251).png
    Ekran Görüntüsü (251).png
    45,7 KB · Görüntüleme: 29
Evet arkadaşlar konu bu kadar her ne kadar indirmeye çalışsam da "yükleme hatası - 0x800700c1" bu hatayı veriyor bir çözüm bulamadım yaşayanlar var çözüm videoları var denememe rağmen olmadı Windows orijinal aksi takdirde etkinleştir derdi zaten alta birkaç ekran görüntüsü bırakıyorum. Yardımlarınızı bekliyorum, iyi sosyaller.

Hocam mümkün ise yedek alıp temiz kurulum yapın.

Denetim Masası'na girin araya sorun giderme Update sorunları deyin duzelecektir.

Denetim Masası'na girin araya sorun giderme Update sorunları deyin duzelecektir.

Windows Update ile ilgili sorunları bul ve düzeltten bahsediyorsan denedim yeniden başlattım da pek bir yararı dokunmadı maalesef hocam. Özellikle şu "X64 için Windows 11, version 22H2 üzerinde .NET Framework 3.5 ve 4.8.1 IÇIN2024-10 toplu güncelleştirmesi (KB5044033)" hep bir anda 100 de 100 olup hata veriyor.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı