Windows 11 uygulama güncellemeleri

Arada küçük güncellemeler geliyor. 5 Ekim'den sonra biraz daha büyük güncellemeler gelir diye düşünüyorum @AJFA

Var, on izleme versiyonu.
Ben de nihai sürümü kullanıyorum. Bugün mağazaya zaten güncelleme geldi ve önizleme ibaresi ben de kalktı. Size de güncelleme gelince gelince önizleme yazısı kalkacaktır. Mağaza aynı mağaza zaten. Sadece önizleme ibaresi kalktı.

Ben de nihai sürümü kullanıyorum. Bugün mağazaya zaten güncelleme geldi ve ön izleme ibaresi ben de kalktı. Size de güncelleme gelince gelince ön izleme yazısı kalkacaktır. Mağaza aynı mağaza zaten. Sadece ön izleme ibaresi kalktı.
Şimdi bir bakayım.

Nereden güncelleme geliyor? Bana gelmemiş de.

Son düzenleyen: Moderatör:
Mağazayı aç. Sol alttan kitaplık kısmına gel. Güncelleştirmeleri al butonuna tıkla. Güncelleme gelmişse zaten gözüküyor ve kendisi güncelliyor. Video çekme gibi bir imkanım yok. Zaten senin de başka yapabileceğin bir şey yok. Bu şekilde güncelleniyor.

Ekran alıntısı aracı ile saat uygulaması yenilenmiş ama hala mağaza bende de ön izleme diye görünüyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı