Windows 11 güncellemeleri yapılmalı mı?

Utku Baran26

Decapat
Daha fazla  
Merhaba. Uzun süredir Windows 11 kullanıyorum ve uzun zamandır güncellemiyorum. Şu an 22H2 güncellemesi yüklü stabil ve sorunsuz olduğu için güncellemek istemiyorum. Yeni gelen Windows 11 güncellemeleri stabil çalışıyor mu? Yoksa 22H2"de kalmalıyım.

Şu an sistem güncel, sıkıntısını görmedim. Güncellik iyidir.

Merhaba. Uzun süredir Windows 11 kullanıyorum ve uzun zamandır güncellemiyorum. Şu an 22H2 güncellemesi yüklü stabil ve sorunsuz olduğu için güncellemek istemiyorum. Yeni gelen Windows 11 güncellemeleri stabil çalışıyor mu? Yoksa 22H2"de kalmalıyım.
Dayım uzun zaman kullanıyor bende oyun oynarken kullanıyorum hiçbir sorun çıkarmadı abartıldıkları kadar değil

Hocam işletim sistemi çıkalı 4 yıl olmuş. Tabii ki de stabil. Güvenlik için zaten güncelleştirmeleri yapmalısınız. VPN'de kullanmıyorsanız, gezdiğiniz siteler sizin Windows 11 kullandığınızı görebildiğinden tehlike altındasınız. Sizi açıkları exploit ederek hackleyebilirler. Lütfen güncelleştirmelerinizi zamanında yapın.

win11.png

24H2 versiyonu temiz kurulum ile yapın. Tavsiye ederim daha iyi.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı