Windows 11 güncellemesi sonrası sistem stabil çalışmıyor

ques1155

Centipat
Daha fazla  
Bilgisayara son güncellemeyi yükledikten sonra sabahında açtığımda defalarca mavi ekran hatası, açıldığında ise sürekli 15-30 saniye bekledikten sonra hiçbir şeye tıklanmıyor ve bu şekilde donuyor. Reset attıktan sonra yine aynı hatayı alıyorum. Son güncellemeyi kaldırmaya çalıştım ancak hata veriyor ve kaldırılmıyor. Format tek çözüm yolumu yoksa başka bir çözümü var mı?

Windows 11 hala geliştirme aşamasında zor kullanırım diyorsanız Windows 10'a geçmenizi öneririm.

Bilgisayara son güncellemeyi yükledikten sonra sabahında açtığımda defalarca mavi ekran hatası, açıldığında ise sürekli 15-30 saniye bekledikten sonra hiçbir şeye tıklanmıyor ve bu şekilde donuyor. Reset attıktan sonra yine aynı hatayı alıyorum. Son güncellemeyi kaldırmaya çalıştım ancak hata veriyor ve kaldırılmıyor. Format tek çözüm yolumu yoksa başka bir çözümü var mı?

Güncellemeyi geri alabilirsin.

Grafik ayarlarından GPU hızlanma falan var onu kapat bir de.

Böyle bir sorunla daha önce karşılaşmadım kullanıcı olarak ama sanırım geçeceğim.

Evet dediğiniz gibi yaptım ancak sorun hala aynı.

Bence Windows 10'a geçmeyin ama siz bilirsiniz bunun yerine format deneyip güncellememeyi deneyin ileride geçeceksiniz sanırım birkaç oyun şimdider Windows 10 desteğinin gereksinimlerini bile arttırdı sorun 1 haftaya güncelleme ile çözülür.

Bence Windows 10'a geçmeyin ama siz bilirsiniz bunun yerine format deneyip güncellememeyi deneyin ileride geçeceksiniz sanırım birkaç oyun şimdider Windows 10 desteğinin gereksinimlerini bile arttırdı sorun 1 haftaya güncelleme ile çözülür.
Anladım çözümü bayadır araştırıyorum ama sanırım format atmam gerekli

Anladım çözümü bayağıdır araştırıyorum ama sanırım format atmam gerekli.

Formatı flash bellekle atmam daha iyi olacak ve o Windows kurma ekranına gelince Shift+F10 diskpart + list disk +select disk sen orada 0 1 falan disk olacak Windows kuracağın diskin numarasını da yaz (select disk 0) örneğin. +clean +exit +exit böyle devam et sonra.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı