Botox Reis
Hectopat
Şu an Windows 11 version 24H2 güncelliyorum. Şu an %10'larda. Sizce güncellemeli miyim? Ona göre duraklatacağım.
Şu an Windows 11 version 24H2 güncelliyorum. Şu an %10'larda. Sizce güncellemeli miyim? Ona göre duraklatacağım.
Bir hata ya da sorun yok değil mi bu sürümde?Güncelle bence.
Bir hata ya da sorun yok değil mi bu sürümde?
Hocam bu güncellemeyi misafirlikte yapıyorum. İndirme %100 olmuştu sonra bir daha %0'dan başladı. Az sonra misafirlikten çıkacağım acaba laptopu kapatırsam bir sorun olur mu? Güncellemeyi evde devam ettiririm de. Komple mi kapatayım yoksa uyku moduna mı alayım?Windows 11 eskisi gibi değil, daha güncel. Sürüm güncellemesi de yapabilirsiniz.
Hocam bu güncellemeyi misafirlikte yapıyorum. İndirme %100 olmuştu sonra bir daha %0'dan başladı. Az sonra misafirlikten çıkacağım acaba laptopu kapatırsam bir sorun olur mu? Güncellemeyi evde devam ettiririm de. Komple mi kapatayım yoksa uyku moduna mı alayım?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.