Sakuya Izayoi Megapat Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 27 Aralık 2024 Mesajlar 13.299 Makaleler 5 Çözümler 267 8 Mart 2025 #21 Emrecopur dedi: Çok garip bu Microsoft ayarlara eklememiş milleti uyutuyor. Genişletmek için tıkla... Hatırlama deneyiminiz üzerinde gizlilik ve denetim - Microsoft Desteği support.microsoft.com Ben bu makalenin yalancısıyım.
Emrecopur dedi: Çok garip bu Microsoft ayarlara eklememiş milleti uyutuyor. Genişletmek için tıkla... Hatırlama deneyiminiz üzerinde gizlilik ve denetim - Microsoft Desteği support.microsoft.com Ben bu makalenin yalancısıyım.
Emrecopur Hectopat Katılım 12 Kasım 2023 Mesajlar 1.402 Çözümler 32 8 Mart 2025 #22 Sakuya Izayoi dedi: @Emrecopur komut istemini yöneticisi olarak çalıştırıp aşağıdaki komutu girerek ya da resmi destek sayfasında anlatıldığı gibi kapatabilirsiniz. Recall 24H2 güncellemesi ile gelmiş sanırım. dism /online /disable feature /featurename:recall Ya da bu link. windows recall özelliÄi geldiÄinde bu özelliÄi nasıl kapatırım? - Microsoft Q&A Bilgisayarımın her saniye ekran görüntülerinin alınmasını istemiyorum. Recall'ı nasıl kapatabilirim? answers.microsoft.com Genişletmek için tıkla... Hata verdi hocam sanırım böyle bir şey yok henüz.
Sakuya Izayoi dedi: @Emrecopur komut istemini yöneticisi olarak çalıştırıp aşağıdaki komutu girerek ya da resmi destek sayfasında anlatıldığı gibi kapatabilirsiniz. Recall 24H2 güncellemesi ile gelmiş sanırım. dism /online /disable feature /featurename:recall Ya da bu link. windows recall özelliÄi geldiÄinde bu özelliÄi nasıl kapatırım? - Microsoft Q&A Bilgisayarımın her saniye ekran görüntülerinin alınmasını istemiyorum. Recall'ı nasıl kapatabilirim? answers.microsoft.com Genişletmek için tıkla... Hata verdi hocam sanırım böyle bir şey yok henüz.
F fatihnulldreinull Hectopat Katılım 25 Temmuz 2024 Mesajlar 2.178 Çözümler 28 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mart 2025 #23 Emrecopur dedi: Hata verdi hocam sanırım böyle bir şey yok henüz. Genişletmek için tıkla... Hayır var. CMD'yi yönetici olarak çalıştırmamış olabilir misin? Yada Windows sürümün güncel değildir.
Emrecopur dedi: Hata verdi hocam sanırım böyle bir şey yok henüz. Genişletmek için tıkla... Hayır var. CMD'yi yönetici olarak çalıştırmamış olabilir misin? Yada Windows sürümün güncel değildir.
7 761712 Centipat Katılım 29 Şubat 2024 Mesajlar 183 8 Mart 2025 #24 fatihnulldreinull dedi: Hayır var. CMD'yi yönetici olarak çalıştırmamış olabilir misin? Yada Windows sürümün güncel değildir. Genişletmek için tıkla... Hocam bu ne için gerekli?
fatihnulldreinull dedi: Hayır var. CMD'yi yönetici olarak çalıştırmamış olabilir misin? Yada Windows sürümün güncel değildir. Genişletmek için tıkla... Hocam bu ne için gerekli?
F fatihnulldreinull Hectopat Katılım 25 Temmuz 2024 Mesajlar 2.178 Çözümler 28 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mart 2025 #25 761712 dedi: Hocam bu ne için gerekli? Genişletmek için tıkla... Recall özelliğini kapatmak için.
Emrecopur Hectopat Katılım 12 Kasım 2023 Mesajlar 1.402 Çözümler 32 8 Mart 2025 #26 fatihnulldreinull dedi: Hayır var. CMD'yi yönetici olarak çalıştırmamış olabilir misin? Ya da Windows sürümün güncel değildir. Genişletmek için tıkla... Güncel hocam yönetici olarak çalıştırdım bu arada.
fatihnulldreinull dedi: Hayır var. CMD'yi yönetici olarak çalıştırmamış olabilir misin? Ya da Windows sürümün güncel değildir. Genişletmek için tıkla... Güncel hocam yönetici olarak çalıştırdım bu arada.
7 761712 Centipat Katılım 29 Şubat 2024 Mesajlar 183 8 Mart 2025 #27 fatihnulldreinull dedi: Recall özelliğini kapatmak için. Genişletmek için tıkla... Hocam bu Recall ne işe yarıyor internetten araştırdım da pek iyi değilmiş herhalde.
fatihnulldreinull dedi: Recall özelliğini kapatmak için. Genişletmek için tıkla... Hocam bu Recall ne işe yarıyor internetten araştırdım da pek iyi değilmiş herhalde.
Emrecopur Hectopat Katılım 12 Kasım 2023 Mesajlar 1.402 Çözümler 32 8 Mart 2025 #28 fatihnulldreinull dedi: Hayır var. CMD'yi yönetici olarak çalıştırmamış olabilir misin? Ya da Windows sürümün güncel değildir. Genişletmek için tıkla... Oldu galiba hocam tırnak işaretini silince oldu.
fatihnulldreinull dedi: Hayır var. CMD'yi yönetici olarak çalıştırmamış olabilir misin? Ya da Windows sürümün güncel değildir. Genişletmek için tıkla... Oldu galiba hocam tırnak işaretini silince oldu.
F fatihnulldreinull Hectopat Katılım 25 Temmuz 2024 Mesajlar 2.178 Çözümler 28 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mart 2025 #29 761712 dedi: Hocam bu Recall ne işe yarıyor internetten araştırdım da pek iyi değilmiş herhalde. Genişletmek için tıkla... Sisteminizin sürekli ekran görüntüsünü alıyor kısaca. Pek etik bir özellik değil. Deaktif etmekte fayda var.
761712 dedi: Hocam bu Recall ne işe yarıyor internetten araştırdım da pek iyi değilmiş herhalde. Genişletmek için tıkla... Sisteminizin sürekli ekran görüntüsünü alıyor kısaca. Pek etik bir özellik değil. Deaktif etmekte fayda var.
7 761712 Centipat Katılım 29 Şubat 2024 Mesajlar 183 8 Mart 2025 #30 fatihnulldreinull dedi: Sisteminizin sürekli ekran görüntüsünü alıyor kısaca. Pek etik bir özellik değil. Deaktif etmekte fayda var. Genişletmek için tıkla... Hocam bende olup olmadığını nasıl anlarım ?
fatihnulldreinull dedi: Sisteminizin sürekli ekran görüntüsünü alıyor kısaca. Pek etik bir özellik değil. Deaktif etmekte fayda var. Genişletmek için tıkla... Hocam bende olup olmadığını nasıl anlarım ?